Melyik volt az utolsó olyan születésnapotok, amelyen még örültetek annak, hogy eggyel több évesek lettetek?
Csak azért mert a nem sikerült amit elterveztem marad a 20.
21/F.
Remélem a 22. már ugyan olyan lesz.
Amelyiken még nem jöttem rá, hogy ezen az ünneplős baromságon csak a szolgáltatók nyernek és egyébként is röhejes az egész koncepció.
Azóta minden napomat úgy élem, mint akinek szülinapja van és bizony mindenkinek annyi figyelmet szentelek minden nap, mintha szülinapja lenne, mert megérdemli, hogy ne csak akkor emlékezzek meg róla valami siettében felkapott bóvlival, amikor kötelező. Csak mert.
Igaz, a családom még nehezen rázódott bele, hogy egy idióta ünnepet sem tartok és nem köszöntgetek, cserében viszont kapnak ajándékot bármikor, amikor olyat látok, ami tényleg nekik való lenne. Nem nagyon kapisgálják a lényegét a dolognak, elég szomorú :) Egyébként 26 évesen "kattantam".
Számomra most nagyon aktuális ez a kérdés. 30-án töltöttem a 21-et, borzalmas volt, a tavalyi meg főleg (R.I.P tinédzser évek).
A 16. szülinapomnak örültem utoljára effektíve, 17 és 19 között semleges volt.
A 7. mert nagyon szerettem volna iskolába menni és emiatt nagyon vártam.
(A 6. borzasztó csalódás volt, mert ugyanezért vártam, aztán benyögték hogy nem mehetek suliba csak majd jövőre. Szóval féltem is hogy megint azt mondják, hogy nem mehetek :D )
Egyébként soha nem ünnepelték a születésnapomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!