Trónok Harcában kinek a halálának örültetek/nem örültetek a legjobban?
akinek örültem: Joffrey (érthető okokból) és Catlyn Stark (alig vártam h elvágják a nyakát az Ikrekben, amióta Brannel volt valami olyan szinten bunkó lett h szívem szerint öt dobtam volna le a toronyból nem Brant)
akinek nem: Robb és Talisa Stark, Shireen Baratheon :(
Akinek nem örültem: Doran Martell, Kisujj, Stannis, Shireen, Barristan Selmy, Areo Hotah (mindegyik halála logikátlan baromság volt)
Akinek örültem: Ellaria, Obara, Nym, Tyene, Ramsay (irritáló karakterek, akik a fanservice/színész népszerűsége miatt lettek túltolva, de semmi értékeset nem adtak hozzá a történethez)
Kár értük/felesleges volt meghalniuk:
Ned Stark, Petyr Baelish, Ygritte.
A többiért annyira nem kár.
Nekem inkább olyan volt hogy katartikus volt a haláluk például Hodor vagy Oberyn.
De nyilván nem örültem neki hogy meghalnak.
Akiket sajnaltam: Lord Baelish, Hodor, Bran csapatabol az a barnahaju srac, Martell & Tyrell haz, Robb Stark, Tywin Lannister, Tommen
Akiket nem: Ramsay Bolton, Joffrey, a verebes szekta
A legtöbb hidegen hagy, hiszen mindig sírnak a nézők, hogy peersze főőőőszereplőő ugysem hal meg (lásd 7. évad már nem a könyvek alapján megy egyáltalán ezért lett olyan gagyi a más vadászat a falon túl).
Akit sajnáltam, hogy meghalt Rob Stark és nem azért mert jó pasi volt, hanem mert az egyetlen értelmes karakter aki a trón ellen volt és volt célja.
Oberyn karakterét nem bontották ki eléggé azért is sajnáltam.
Sajnáltam még Joffrey és Tywin Lannistert mert az egyik szükséges undorító karakter volt a másik meg egy jól eltalált háttérbensuttogó, szálakat mozgató karakter.
De legeslegjobban Drogó halálát sajnáltam, remek vezér alak lehetett volna a tengeren túl.
Illetve Olenna Tyrell mert olyan kis cuki mamóka volt :D
Akit nem sajnáltam az Havas Jon (csak azt sajnáltam, hogy nem volt végleges) én nagyon utálom a karaktert, főleg a színész jellegtelensége miatt.
Stannis nyüglődése is nagyon unalmas volt (az öccse sokkal jobb karakter).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!