Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek igaz ez a legenda...

Szerintetek igaz ez a legenda Heath Ledger halálának körülményeiről?

Figyelt kérdés
Mert ha igen az ijesztő és szomorú :( [link]

2014. nov. 6. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. nov. 6. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet benne igazság, de ki fogja azt bebizonyítani, hogy mi zajlott akkor a fejében?
2014. nov. 6. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
állítólag olyan is volt hogy bezárkózott egyedül 1 hónapra egy szobába a szerep kedvéért és ezért ölte meg magát... Szerintem ez hülyeség, ha a viselkedése meg is változott akkor is csak a drogok miatt lehett...
2014. nov. 6. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem teljesen igaz amit leírtak. Már több elyen is utána néztem, de ezen az oldalon írják le a legjobban.Most gondoljatok bele! Heath Ledger szeretett "belebújni" a szerepébe. Joker maga a megtestesült káosz és gonosz. Még egy jobban képzett színészben is óriási nyomot hagyott volna, nem hogy egy szinte még csak most kezdődő karrierje előtt állót. Ezt az is mutatja, hogy naplót vezetett Joker nevében, forgatáson kívül szinte teljesen nem önmagaként beszélgetett, forgatáson kívül is a helyszíneken járkált, csomó valós gyilkosról olvasott, az ő tetteikről,viselkedésükről, eszközeikről. Még szép, hogy Joker eljátsszása után nem tudott nyugodt lenni, hát még pihenni! Szerintem ez a szerep a gondolkodását is teljesen átformálta.Amikor először láttam a filmet első szavam az volt, hogy Szinte mintha ráöntötték volna a szerepet! Ennél jobben nem is lehetett volna eljátszani! Én nagyon nagyon sajnálom, hogy így végezte :"( Személy szerint nekem most Joker a favourit, és miután megtudtam, hogy a színész meghalt, nagyon elszomorodtam :((( Nyugodjon békében!
2014. nov. 8. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Joker karaktere az egyik legkedvencebb filmkarakterem. Egyedül miatta néztem meg a Batman filmet. Annyira mély benyomást gyakorolt rám, hogy abban az időszakban akaratom ellenére felvettem jópár Joker -féle mozdulatot, beszédmodort, mimikát, nevetést. Hiába próbáltam nem csinálni, amikor megfeletkeztem magamról, mindig előjött újból és újból. A környezetemben furcsán kezdtek viszonyúlni hozzám, azt hitték szedek valamit. XD Na jó, ez nem vicces, furcsa lettem. Szóval ha még bennem nézőben is megváltozott valami a karakter hatására, akkor képzem hogy magában a karakter megformálójában milyen mély nyomott hagyhatott. Ennek ellenére mégis azt gondolom, hogy ez nem játszott közre szegény Heath Ledger halálában, hiszen egy szerep nem gyakorolhat akkora befolyást egy színészre, hogy belehaljon. Még akkor sem, ha egy ilyen komoly szerepről van is szó, mint a Joker.
2014. nov. 9. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Én vagyok a 4. válaszoló! . VELEM IS PONTOSAN UGYAN EZ TÖRTÉNT! Nem is tudom.. Azt hiszem októberben volt egyik hétvégén a Viasaton a Sötét Lovag. Pont az azelőtti héten beszéltünk Jokerről a barátnőmmel! (ez is elég durva) Szóval, gondoltam, ha nem rég emlegettük megnézem a filmet. Egyszerűen odalettem Joker ért, és NEKEM IS megváltozott elégggé a vidselkedésem. Mindenkinek Joker idézeteket idézgettem. Még úgy is próbáltam öltözködni (persze a magam módján :D) Amúgy is elég "hülye vagyok" (szinte mindenen tudok hülyülni) de mégjobban az lettem. Aztán, miután utána néztem, hogy ki játszotta meg ilyesmi, megláttam, hogy Heath Ledger meghalt. Olyan szomorú lettem, hogy még a suliban is néha majdnem elsírtam magam (pedig EGYÁLTALÁN NEM VAGYOK SÍRÓS!) szinte az egész napjaimat elrontotta, hogy a kedvenc szereplőm alakítója meghalt. És lehet, hogy azért is rajongok érte ilyen durván, mert meghalt, bár erre nem tudok ésszerű magyarázatot még én se. Én is csak miatta néztem meg a Batman filmet. A többi részre nem is vagyok kíváncsi. ( Nem tudom Batmant Joker nélkül elképzelni :( )

Iszonyatosan sajnálom, hogy meghalt :'( (Nincsenek is olyan szavak amikkel le tudnám írni, mennyire sajnálom) Ha tudná mekkora sikert aratott alakításával! :(

2014. nov. 18. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

5. Válaszoló vagyok. Pár hete ismét előjött a "Joker" korszakom. Nem múlik el úgy nap, hogy ne néznék meg valami Joker-hez fűződő dolgot a neten. Youtube-on nézegetem a Joker jeleneteket a filmből, képeket nézegetek Joker-ről, róla szóló cikkeket olvasgatok, még Jokerhez fűződő zenét is hallgatok: https://www.youtube.com/watch?v=Zo5Y5cG_BxE Nézegetem a Joker jelmezeket, (pl. a Magnoli online öltönyös butik, gyönyörűen elkészítette a Joker ruhadarabokat, belinkelem, ha érdekel valakit. Eléggé drága, dehát a minőséget megkell fizetni. Mármint én nem rendelek ilyet, mivel nő vagyok, de ha férfi lennék biztos összegyűjteném rá a pénzt és vennék Joker cuccokat és hordanám is, nem csak Halloween-kor, hanem szinte mindig. :D

[link] Állítólag olyan anyagból készültek, mint a filmben)

Nekem most a pasiideálom is Joker.

Ezt a ruházatot viselte Heath Ledger a filmben: [link]

Egyszer ellopom a múzeumból, és a szobámban őrizgetem majd. :) Lehet életnagyságú Joker viasszobrot is rendelni, ezt is el tudnám képzelni a szobámban, de biztos drága. : [link]

Úgy látszik ebből a Jokerszindrómából nem lehet kigyógyulni, de nem is baj.

2014. nov. 24. 17:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Én napok óta Heath halálának okairól olvasgatok és egyszerűen nem is fér az agyamba,hogy miért kellett ilyen fiatalon elmennie... Kapásból vagy 5 szitut eltudnék mondani,hogy mi okozhatta a halálát,de valahogy ez a sztori elég valósághűnek hat... talán tudta előre,hogy itt a vége fuss el véle... talán csak véletlen volt...

Esetleg a kérdés írójának vagy a kommentelők közül van kedve valakinek feszegetni velem ezt a témát vagy akár csak Heath-ről beszélgetni?

2014. dec. 22. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Hogy valójában pontosan mi történt azon a napon amikor meghalt, vagyis a halálának a pontos okát, egyedül Heath tudta. Vagy esetleg a gyilkosa, ha volt ilyen, mert ugye az idegenkezűség sem zárható ki teljesen.

Brittany Murphy-t és a férjét is megmérgezték és először róluk is azt terjesztették hogy gyógyszertúladagolás volt.

2014. dec. 27. 16:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja, hogy Ledger beleőrült a szerepébe, az a színészi képességét kérdőjelezi meg.

Ő eljátszott egy szerepet, amit zseniálisan kidolgozott, de ugyanúgy önmaga maradt, sztorizott a munkatársakkal, élte az életét, sőt még a Sötét lovag után is forgatott egy filmet.

Mindig is zaklatott lélek votl, nézzetek meg akármilyen interjút vele, tele volt elmebajjal a feje. Felesége szerint drogfüggő volt, és Heath személyesen mondta, hogy már 15 éves korában több füves cigit elszívott egy nap. Aztán jött a többi cucc, végül a heroin és a nyugtatók. Ezekbe halt bele, sőt a hajhullását is megmagyarázza a sok anyag.

2021. jan. 3. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!