Mit halogatsz folyamatosan az életedben?
Mi az amire képtelen vagy magad rávenni, pedig jó lenne megcsinálni, de a lustaság vagy valami más miatt sose jön össze?
És mióta halogatod már?
Nekem ilyen az angoltanulás. Egyrészt lusta vagyok, másrészt rettentően nehezen megy a fejembe, így sikerélmény hiányában egyre inkább csak halogatom.
Nekem is az angol tanulás, mivel még oroszt tanultam.
Valamint a fájós hátam miatt a gerinc "karbantartásáról" szóló szakkönyveim elolvasása és függeszkedéssel nyújtás meg megfelelő gyógyító torna. Pedig javasolt lenne mert még a közérzet is jobb például már néhány másodperces függeszkedés után.
Amennyit az időm enged, annyit szerintem sportolok is, tanulok angolt, németet, programozni, ismét szervezek párhavonta programot barátokkal, a hobbijaimmal brutálkeveset van időm foglalkozni, de így is igyekszem nem teljesen hanyagolni őket, kompromisszumos megoldásokat keresek.
Megléptem a munkahelyváltást is és lekopogom, eddig az elmúlt évek (ha nem életem) legeslegjobb döntésének néz ki.
Tehát ezeket nem halogatom.
Viszont kellene pszichológus nekem.
Jót szeretnék és fizetnék is érte (ha jót találok, úgy is nagyon nehéz lesz nekem). Viszont jelenleg abszolút nincs pénzem, se időm, valami rovására menne (pl a testmozgáséra).
De ezektől függetlenül úgy érzem, ha lenne időm/pénzem is halogatnám.
Egy ismerősömmel pedig beszélni kellene valamiről (se veled se nélküled jellegű dologról van szó), ezt is halogatom.
Meg még egy-két emberekkel való beszélés, megbeszélés, elintézés, ami komfliktust generálhat, halogatok.
1, Arra, hogy kilépjek a jelenlegi xar munkahelyemről;
2, Több éve halogatom, így csak egyre rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!