INTJ-ék, hogy találtatok meg az igazit?
Ha összejöttök, megtörtént.
Kicsit komplexebb vagyok szimpla intjségnel, de mondhatni, hogy igen, megnéztem milyen s úgy döntöttem, megéri vele.
Sehol.
Bár nem is erőlködöm különösképp hogy találjak valakit.
23/F/INTJ
Nehogy elhiggyétek már ezeket a 4 betűs f..szságokat.
Tudatalatti párválasztás :'D
Egy normális pszichológus/pszichiáter sem használja ezeket, de tökéletes arra hogy az internet áltudományos bugyraiban terjedjen.
Ugyanakkor jó kifogás lehet az önnön hibáinkra.
6#
te miről beszélsz?
Ha nem vagy járatos a témában , hogy hogyan is müködik az agy akkor ne itt prédikálj , hanem a kocsmában a többi részek hülye között.
Hogy lenne már az agykutatás áltudomány?
Indokold meg.
Ha nem tudsz ellen érveket felhozni, csak még ostobának fogsz tünni.
Én elvileg INTJ vagyok (eddig 3x töltöttem ki a tesztet, több hónap eltéréssel az egyes időpontok között és minden alkalommal INTJ jött ki, szóval szerintem rám foghatjuk, hogy az lennék), de nem igazán értem ezt a megfigyelés és pszichológiás dolgot :D
Hogy a kérdésre is válaszoljak, úgy érzem, már megtaláltam az igazit, mégpedig tök véletlenül, ezen az oldalon. Válaszoltam egy kérdésre egy olyan kategóriában, amit amúgy nem szoktam látogatni, csak akkor valahogy odakeveredtem, ő meg rám írt privátban, elkezdtünk beszélgetni és kiderült, egy városban is lakunk, stb. De végül nem lett belőle semmi komoly, mert neki mint kiderült, nem én vagyok az igazija. :/ Azóta sajna nem találkoztam hozzá fogható emberrel.
# 7 "Indokold meg.
Ha nem tudsz ellen érveket felhozni, csak még ostobának fogsz tünni."
Valahogy te tűnsz ostobának, mert megvolt indokolva, ezt meg nem vetted figyelembe.
A fenti válasz azt feltételezi, hogy internetről szedted ezt, nem pedig pszichológus által leírt eredmény.
9#
Az nem indok, csak feltételezés.
Mert hogy te úgy gondolod attól még nem lesz valós.
Ajánlom kérdezd meg a pszihológusodat és járj sűrűbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!