Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez beteg lenne?...

Szerintetek ez beteg lenne? Miért vannak ilyen beteg gondolataim?

Figyelt kérdés
Nem tudok elengedni valakit,és arra szoktam gondolni,hogy mivel már régóta nem láttam,ezért megfigyelném meg ilyenek. Hogy mit csinál,meg kivel beszélget. Ez már szerelmi megszállottság?
2019. ápr. 25. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatba szeretnél vele kerülni, akkor keresd meg, beszélj vele. Beteges az lenne, ha kémkednél utána.
2019. ápr. 25. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:

# 1 Én sem értek egyet a kémkedéssel, de ilyenkor gondolom az sem opció, hogy beszéljen az ex-el, sokan így vannak, hallani sem akarnak szakítás után az exük felől, ok nélkül tiltanak, kizárják a további kapcsolat tartást, kínosan érzik magukat az ex-el.

A kérdésre válaszolva, azt még megértem, ha valaki nem tudja túltenni magát, de a kérdés az, hogy a kémkedéssel mégis mit érnél el??????

2019. ápr. 25. 12:49
 3/4 anonim válasza:

Komolyan?

Ez már körülbelül ezen a héten b+ a 20.ilyen kérdés?

Ez trollkodás,ugye?

2019. ápr. 25. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
ez mar beteges. kotodesi zavar, ez mar nem szerelem. amikor valaki ennyire nem tud valakit elengedni ott mar tobbrol van szo, mint sima szerelem/szeretet. a te erdekedben keresnek egy pszichologust, mielott valami zaklatasi ugyed lenne.
2019. ápr. 25. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!