Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki lehet égni a mai világban...

Ki lehet égni a mai világban 20 evesen?

Figyelt kérdés
Minden csak a látszat, mindenki meg játssza magát, “színház az egész világ”, csak a penz, a rohanás, másoknak megfelelés, mindenből többet jobbat, te vagy a tökéletes, légy szabad, minden a tiéd, lehetséges hogy ebbe valaki már 20 evesen megcsömörlik?
2019. ápr. 22. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Igen.
2019. ápr. 22. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Hamarabb is
2019. ápr. 22. 22:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Oke es mit lehet ezek utan tenni ?
2019. ápr. 22. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Simán. Sokan mondják az idősebbek közül hogy "jaj fiatal vagy még, meg mit izélsz, ezeket bírnod kell még, életerős vagy, egészséges vagy akkor mi az hogy kiégtél?" Persze ő nekik fiatalkorukban nem ilyen volt a világ és mostanra amikor 40+ felett vannak és ebbe kiégtek persze hogy azt veszik természetesnek hogy ők már kiéghettek mert olyan korban vannak, de kicsit sem veszik észre hogy ezt a mai helyzetet már a 20 évesek sem bírják.

Amit te kérdező felsoroltál ebbe piszok hamar bele lehet fáradni, ez a rohanás, ez a túlzott megfelelési kényszer, a sok elvárás ez persze hogy az embert lélekben kegyetlenül lefárasztja. Én 23 éves koromig bírtam ezt, aztán utána egyik napról a másikra teljesen összezuhantam kiégtem, elegem lett és ennyi. Azóta elég negatív lettem és fáradékonyabb is de jóval. Sokan akik hasonló korban vannak mint én teljesen megtudják érteni, még azok az idősebbek is akik fiatalok közt dogoznak ők látják hogy mi megy manapság és teljesen le vannak padlózva és egyáltalán nem irigyelnek és sokan mondták már nekem hogy ők lennének 20-25 évesek de nem most hanem 10-15 évvel korábban legalább vagy abba az évbe amikor ők voltak fiatalok.

2019. ápr. 22. 22:24
 5/6 anonim válasza:
Az utolsóval csak egyetérteni tudok. Engem az egyetem hajtott kiégésbe de olyan szinten hogy már az egészségemre ment. Otthagytam a francba. Megszabadultam tőle, S most tök jól érzem magam.
2019. ápr. 22. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült, és azóta sem igazán tudtam össze szedni magam.
2019. ápr. 23. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!