Lányok, mit gondoltok egy olyan srácról, aki nem szereti a saját nemét és inkább nőuralomról álmodozik?
Szerintem nem vágódok be ezzel, de nem is akarok senkinek megfelelni, csak érdekel a másik véleménye, hogy milyen tulajdonságnak gondoljátok, amiket most le fogok írni!
Tehát elég régóta viszolygás fog el a férfiaktól, majdnem utálom őket, de fogalmazzunk úgy: nem szeretem a saját nemem képviselőit. Úgy látom, igazuk van a lányoknak sok mindenben, amikor kritikával illetik a másik nemet. Gyűlölöm az erőszakot és bennem is van félelem a férfiak erőszakosságától. Inkább gyengédségre, kedvességre vágyok. Sokkal jobban szeretem a lányok társaságát.
Sokszor fantáziálok róla, hogy milyen lenne a világ, ha szerepet cserélnének a nemek és nőuralom lenne. Egy barátságban vagy párkapcsolatban is el tudnám képzelni, hogy a női fél vezessen. Ha pedig a nőnek úgy jó, akkor én szívesen maradnék otthon a gyerekkel, mosnék, főznék, vezetném a háztartást, takarítanék. (Ezzel nem a munkát akarom elkerülni.) Sokszor képzeltem el egy magasabb beosztású vezető nőt, cégvezetőt vagy ilyesmit, amolyan irányító típust, aki nem tehetné meg, hogy otthon maradjon a gyerekkel, de erre nem sok férfi kapható, viszont én örülnék egy ilyen helyzetnek, meg amúgy is szeretem a gyerekeket. Ez nem is olyan irreális álmodozás, mert olyan végzettségem van, amivel otthoni munkát is tudnék végezni gyerek mellett.
Azt nagyon gyűlölöm, hogy a nőket bántalmazzák elég sokan egy kapcsolatban, és ez tagadhatatlanul a férfiak sara, bárki bármennyire mentegeti őket.
Ebből számomra az jön le, hogy nagyon fiatal vagy, tán még gyerek, aki nem ismeri a világot.
A nőket meg főképp nem.
Nem minden nő olyan, mint anyukád vagy a nagyi.
Köztük is van ugyanolyan sok buta és rosszindulatú mint a férfiak között, legfeljebb nem farokméregetésben meg izmozásban jelentkezik.
De inkább tíz férfi ellenség, mint egy nő: olyan alattomosak tudnak lenni, hogy azt - még - el nem tudod képzelni.
Összegezve: nem jobbak a nők sem, csak másképp rosszak.
És felesleges általánosítani.
Akinek meg épp nem inge / blúza, az ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!