Miért van az, hogy az emberek az elején a legjobbat mutatják saját magukból, majd egy idő után teljesen mások lesznek?
Hát ez attól függ hogy mi hozta ki belőle hogy más lett....
Én pl az exem mellett egy teljesen más ember voltam mint a mostani mellett.... a dolgai meg a reakciói a legrosszabb énemet hozták ki belőlem. De mivel a párom normális, így a jó énem tud most érvényesülni. Ha vki változik, annak a másik fél is lehet kiváltó oka.
Nem tudom.
Szeretnék magukat eladni.
Mert jó benyomást szeretnél kelteni. Többnyire minden ember tudja mik a jó tulajdonságai és a rosszak. Tudod miben kellene változtatnod hogy jobb legyél. Ha egy új emberrel ismerkedsz nyilván nem kezded el a rossz dolgokat magadról mondani, szóval a jókat hangsúlyozod. Van aki erre rátesz egy lapáttal is , hogy mi szeretne lenni vagy mivel érezné jobban magát , mivel tűnhetne szimpatikusabbnak. Gondolom ez azért van mert társas lények vagyunk igyekszünk a jó kapcsolatok kialakítására, ezt pedig kezdetben ezzel tudjuk elérni. Viszont minél jobban megismeri egymást két ember nincs mellébeszélés minden jó-rossz tulajdonság megjelenik.
Ez az én elméletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!