Ahol nők és férfiak dolgoznak egy irodában, ott mindig van légkondiháború?
Persze, vannak nők, akik szeretik a légkondit és férfiak is, akik nem bírják.
Viszont ennek a fordítottja az általános.
Manapság meg ez a "légkondi" ellenesség meg olyan, mintha egyfajta divat lenne.
Ugyebár nagyon sok a kamu érv ellene, "kiszárad a hajam, összemegy a mellem" és ehhez hasonló "érvek" vannak ellene.
Ha valaki nem szenved súlyos asztmában, akkor nincs is érve a légkondi ellen.
Az meg nem érv,hogy nem szeretem, mert csak.Én sem szeretem a mikrózott kirántott hús szagát, mégis elviselem.
Irodaházban dolgozunk, a 3. emeleten, körbe üveg, bizony felmelegedne rendesen.Plusz, a számítógépek is fűtenek.
Hozzáteszem, a klíma rendeltetésszerűen van használva:
-23 fok alá soha sincs állítva
-Alacsony fordulaton működik
-A lapátok úgy vannak beállítva,hogy "felfele" fújjon, vagyis senkit nem ér szellő közvetlenül.
De, így is gyakori a hiszti miatta.
Ezt úgy szoktuk megoldani,hogy a távirányítót eldugjuk a nők elől, kulccsal zárható irattartóba.
hogy fázol e vagy nem fejben dől el.
ha én nyáron 40 fokban pulóverben tudtam kint a napon dolgozni és elviseltem , nektek se lesz bajotok az irodáőban egy kis melegtől.
21-es, semmi ok-okozati összefüggés nincs abban, amit mondasz.
Én szeretem a hideget, és csak egy kolleginával osztozunk az irodán, nagyjából azonos a hőérzetünk. Viszont a légkonditól hülyére tüsszögjük magunkat évek óta. Kérdezte is tavaly nyáron, hogy otthon szoktam-e ennyi tüsszögni, mert ő nem. Én sem. Pedig elvileg tisztítják.
Azt nem értem amúgy, miért csak a 23 és a 35 fok az opció, fura AC lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!