Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ahol nők és férfiak dolgoznak...

Ahol nők és férfiak dolgoznak egy irodában, ott mindig van légkondiháború?

Figyelt kérdés

Persze, vannak nők, akik szeretik a légkondit és férfiak is, akik nem bírják.

Viszont ennek a fordítottja az általános.

Manapság meg ez a "légkondi" ellenesség meg olyan, mintha egyfajta divat lenne.

Ugyebár nagyon sok a kamu érv ellene, "kiszárad a hajam, összemegy a mellem" és ehhez hasonló "érvek" vannak ellene.

Ha valaki nem szenved súlyos asztmában, akkor nincs is érve a légkondi ellen.

Az meg nem érv,hogy nem szeretem, mert csak.Én sem szeretem a mikrózott kirántott hús szagát, mégis elviselem.

Irodaházban dolgozunk, a 3. emeleten, körbe üveg, bizony felmelegedne rendesen.Plusz, a számítógépek is fűtenek.

Hozzáteszem, a klíma rendeltetésszerűen van használva:

-23 fok alá soha sincs állítva

-Alacsony fordulaton működik

-A lapátok úgy vannak beállítva,hogy "felfele" fújjon, vagyis senkit nem ér szellő közvetlenül.

De, így is gyakori a hiszti miatta.

Ezt úgy szoktuk megoldani,hogy a távirányítót eldugjuk a nők elől, kulccsal zárható irattartóba.

2019. ápr. 19. 15:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

hogy fázol e vagy nem fejben dől el.

ha én nyáron 40 fokban pulóverben tudtam kint a napon dolgozni és elviseltem , nektek se lesz bajotok az irodáőban egy kis melegtől.

2019. ápr. 19. 23:31
 22/22 anonim ***** válasza:

21-es, semmi ok-okozati összefüggés nincs abban, amit mondasz.

Én szeretem a hideget, és csak egy kolleginával osztozunk az irodán, nagyjából azonos a hőérzetünk. Viszont a légkonditól hülyére tüsszögjük magunkat évek óta. Kérdezte is tavaly nyáron, hogy otthon szoktam-e ennyi tüsszögni, mert ő nem. Én sem. Pedig elvileg tisztítják.

Azt nem értem amúgy, miért csak a 23 és a 35 fok az opció, fura AC lehet.

2019. ápr. 20. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!