Több mint 2 éve munkanélküli vagyok. Mit lehetne itt már csinálni?
Azon kívül, hogy felakasztom magam, mert ezt már nem bírom se lelkileg, se anyagilag.
Sajnos végzettségem nincsen, csak érettségim.
Szerettem volna továbbtanulni, csak átmenetileg akartam dolgozni, míg gyűjtök pénzt. Ez ment is egy ideig, nem is rosszul, azonban átvertek egy tanfolyammal és azóta halál van.
Elmondani nem tudom hány helyre jelentkeztem azóta, rengetek helyre. De szinte soha vissza se hívtak vagy nem is kerestek, volt ahol átbasztak. Még gyárakból se.
Szóval én ezt feladtam, mert ennek rohadtul nincs értelme.
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy az "életrajzoddal van a baj", hát nem.
23F
Közmunkalehetőség mindig van. A munkaügyin a toborzásnál a munkaügyis nagy okos fideszes logikán ne lepődj meg amikor a fizetésről van szó, ez kb 53 ezer forint.
"A semminél több"
Rossz helyekre jelentkezel. Ilyen helyzetbe hülye - sorry, de a te hülyeséged az eszméletlen analfabétizmus a tájékozottságban -, aki.olyan helyre jelentkezik, ahol nem vesznek fel mindenkit.
Milyen visszahívnak? Ha olyan helyre jelentkezel, ahol nem egy folyamatban eleétől végéig megy az ismertetés és beiktatás, akkor ne menj oda.
Sok olyan van, ahol ha csak időpontot foglalsz, és nem mész el, küldenek emailEKET, meg hivogatnak, hogy mizu, gyere, várják, hogy partner legyél, még ha első osztályt se végezted el IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!