Csak engem zavar ha egy lány/nő csúnyán beszél?
Nekem tetszik ha tragarul beszel 1lany,de kizárolag ha kiba...ott jól néz ki!
Imadnam
Nem csak téged zavar, sokakat másokat is.
Ha valaki rendszeresen nagyon csúnyán káromkodik, beszél, az sokat mutat a személyiségéből. Volt egy nagyon jó barátnőm, nagyon csúnyán beszélt mindig, zavart is. de mivel idősebb voltam nála, elfogadtam olyannak amilyen, a beszédjével együtt - de ez csak két lány barátsága, nem párkapcsolat. Páromnak soha nem tudtam volna olyat elképzelni aki számomra zavaróan csúnyán beszél, hiszen akkor sem a gondolkodás, sem a megnyilvánulásai, viselkedése nem lesz számomra elfogadható. Hogyan tudnék vele egy társaságban megjelenni ha számomra szégyenteljes ahogyan beszél?
nem lesz attól rossz ember vagy nem fogom lenézni, csak éppen én nem ilyen párt akartam magamnak. Kerestem olyat, aki nem beszél csúnyán és ennyi.
Elég szomorú, hogy a férfiakat olyan agyatlan, állatias csőcseléknek gondolod, akiknek jobban el lehet nézni az ilyesmit, hiszen nem értek el a fejlődés azon szintjére, hogy el lehessen tőlük várni a civilizált beszédet.
Persze nyugodtan érzheted magad rosszul, ha valaki neked nem megfelelő stílusban beszél, de elég visszásnak tartom, hogy csak a nőkre vagy képes emberként nézni, a férfiakra meg csak neveletlen barbárokként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!