Csak engem zavar, hogy szinte minden lány divatból "művészléleknek" akar kinézni?
Igen, csak téged "zavar" mások öltözködési divatja annyira, hogy ebből kérdést írj ki ide.
Tulajdonképpen konkrétan mi a bajod? Mert nem a ruha, az tuti.
# 4/4 Időpont ma 11:02
Élvezhetik, ha se nem jók belőle se pénzt nem tudnak keresni vele, és még irritálóak is.
Engem az zavar pl., hogy noszensz kérdéseket teszel fel:D
Ez olyan, mint amikor "valaki öltönyt vesz fel, mert divatból üzletembernek akar kinézni"
Mégis mit jelentsen az, hogy "művészléleknek kinézni"?!
# 6 Mi van azzal, ha leszólják a "basic bitch-eket". (tulajdonképpen is nem tudom pontosan mire gondolsz "basic bitch" alatt)
Nem tartom magam különlegesnek, vagy művésznek, de én sem szimpatizálom a "basic bitch"-eket és nem azért mert annyira különleges lennék. Habár engem általánosságban inkább az zavar, ha valaki el van szállva magától, legyen az "művész" vagy "basic bitch". Ne értsd félre, egyik oldalon sem állok:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!