Hogyan küzdjem le ezt a rossz szokásomat?
Figyelt kérdés
Az van hogy gyakorlatilag elöbb haszálom szám és csak utána gondolkozok. És emiatt most utóbbi időben elég sokszor olyan dolgot mondtam barátoknak vagy egy alakuló kapcsolatban amit megbántam késöbb. Sajnos hozzám igen közelálló emberekről van szó és bocsánatot kértem mindig ,de zavar a dolog..2019. ápr. 13. 14:34
1/7 anonim válasza:
Rossz szokás az, hogy kimondod amit gondolsz?
Sokkal több ilyen emberre lenne szükség.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen kimondom amit gondolok..csak ezek néha nyílt sértések annak akinek mondom,olyan dolgok amiről nem tehet.. és az zavar leginkább hogy csak uólag jövök rá hogy tök rosszul eshetett a személynek, közbe ő meg nem ártott nekem semmit.
2019. ápr. 13. 14:48
4/7 A kérdező kommentje:
Béla most mellékesxdd
2019. ápr. 13. 14:49
5/7 anonim válasza:
Vállald fel és kérj bocsánatot. Inkább legyél nyílt és őszinte!
6/7 anonim válasza:
Intelligencia kérdése az egész. Akinek van egy kevés esze, az felméri mondatai súlyát, és hogy ez bánthatja a szeretteit. Ezért nem mondja. Vagy másképp. De akinek állandóan bocsánatot kell kérnie, annak súlyos gondjai vannak. És leginkább önmagával.
7/7 anonim válasza:
Amennyiben sértené akkor szólna, ha nem szól akkor meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!