Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy változtassam meg ezt a...

Hogy változtassam meg ezt a "szokásomat"?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg a kérdést.. De mindegy.

Naszóval. Ha elmegyek a barátnőimhez buliba, vagy akár itthon van buli, mindig van zene, és mindenki táncol, csak én nem. Valahogy nem akarok táncolni. Nem tudok táncolni, és nem is szeretek. Az az igazság, hogy nem vagyok valami vékony lány, de vannak olyan barátnőim, akik úgyszint "nem vékonyak", és szeretnek táncolni, és szoktak is... Szóval mit tegyek? Állandóan mindenki hívni akar táncolni, de én nem megyek, csak ülök egy széken/fotelban, és ez zavar.

Értelmes válaszokat. Köszi! :3

14/L

2012. szept. 2. 02:16
 1/6 anonim ***** válasza:

A lustálkodás pedig az egyik legjobb dolog a világon, pláne egy kényelmes kanapén/fotelban/ágyban, bár az is tény, hogy nem egy pári közepén kell ezt csinálni. :)

Mihez, kihez képest látod te magad "nemvékonynak"?

2012. szept. 2. 02:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta, csak nem szeretek táncolni, mert nem tudok. Hát a vékonyakhoz képest nem vagyok vékony.
2012. szept. 2. 02:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Szóval nem mondtam, hogy lusta vagy. ;)

Egyébként komolyan, szerinted ezen hogy lehetne változtatni? Egyáltalán milyen irányba változnál?

Tehát úgy értem, hogy szeretnél megtanulni, vagy szeretnél valami gondolkodásbeli változást, hogy például ne érdekeljen ki vékony ki nem, esetleg szónélkül menj táncolni, ilyesmi?

2012. szept. 2. 02:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ennek pont az ellenkezője a problémám! Én nem tudok NEM táncolni! Mindegy mi szól vagy hol vagyok éppen, állandóan táncolhatnékom van, köztereken, bevásárlóközpontban, ABC-ben, bárhol, ahol szól a zene, nekem táncolnom kell! Az anyukám meg a tesóm meg mindig rám szól, hogy ne táncoljak már mindenhol. Bár én vékony vagyok, de ha dagadt lennék, akkor is táncolnék.
2012. szept. 2. 08:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát a tánc tanulásával nem igazán foglalkozok, mert ha jól érzem magamat az emberek között, akkor az jön, ami jön. Inkább gondolkodásbeli változást szeretnék, mert állandóan mondom magamban, hogy nem lesz semmi, menjek már, meg ilyenek. De valahogy blokkolom magam. Meg attól is félek, hogy hülyének néznek. :/
2012. szept. 2. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:

168 cm vagyok és 56 kiló . Ez nrm tudom mennyire számít ducinak , szerintem én az vagyok .

Semmilyen buliba se táncoltam még , csak itthon headsettel a fejemen.Nemm szeretek mások előtt táncolni , mert rohadtul nem tudok . Mit csináljunk? Táncoljunk. Akaratunk ellenére . Legközelebb ráveszem magam egy kis táncra.

2012. szept. 2. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!