Hogy változtassam meg ezt a "szokásomat"?
Lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg a kérdést.. De mindegy.
Naszóval. Ha elmegyek a barátnőimhez buliba, vagy akár itthon van buli, mindig van zene, és mindenki táncol, csak én nem. Valahogy nem akarok táncolni. Nem tudok táncolni, és nem is szeretek. Az az igazság, hogy nem vagyok valami vékony lány, de vannak olyan barátnőim, akik úgyszint "nem vékonyak", és szeretnek táncolni, és szoktak is... Szóval mit tegyek? Állandóan mindenki hívni akar táncolni, de én nem megyek, csak ülök egy széken/fotelban, és ez zavar.
Értelmes válaszokat. Köszi! :3
14/L
A lustálkodás pedig az egyik legjobb dolog a világon, pláne egy kényelmes kanapén/fotelban/ágyban, bár az is tény, hogy nem egy pári közepén kell ezt csinálni. :)
Mihez, kihez képest látod te magad "nemvékonynak"?
Szóval nem mondtam, hogy lusta vagy. ;)
Egyébként komolyan, szerinted ezen hogy lehetne változtatni? Egyáltalán milyen irányba változnál?
Tehát úgy értem, hogy szeretnél megtanulni, vagy szeretnél valami gondolkodásbeli változást, hogy például ne érdekeljen ki vékony ki nem, esetleg szónélkül menj táncolni, ilyesmi?
168 cm vagyok és 56 kiló . Ez nrm tudom mennyire számít ducinak , szerintem én az vagyok .
Semmilyen buliba se táncoltam még , csak itthon headsettel a fejemen.Nemm szeretek mások előtt táncolni , mert rohadtul nem tudok . Mit csináljunk? Táncoljunk. Akaratunk ellenére . Legközelebb ráveszem magam egy kis táncra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!