Van ötletetek, hogy miért van ilyen a lányomnak?
Hát én is szexuális dologra gondolnék.
Rengeteg fétis létezik.
Belőlem se nézné ki akárki, hogy szeretem a szex alatti fujtogatást (párom teljes erejéből - semmi bajom)
S ez csak egyik.
Míg a kinézetem az aranyos elegáns kislány,aki edzésben tartja magát, legbelül nem igazán "ártatlan".
Az én szüleimnek se volt sose gondjuk velem s se cigi, se kávét nem fogyasztok mai napig se, pedig lassan 30leszek.
De ha annyira zavar megkérdezheted tőle.
Amikor még anyumnál laktam, megtalálta a nyakörvet... Mivel nem szeretne lakásba állatot engem egyből leállított, amikor haza mentem s kérdőre vont "mi ez kislányom?"
😂 Tudtam mire gondol, ő viszont nem számított az őszinte válaszra. Most már nevetek ezen, de akkor vörös volt az egész fejem.
@35
Majd minden nő szereti ha folytogatják szex közben
Jézusom....Már nem azért, de ha az anyám random rákérdezne, szex közben használom-e pl. a símaszkomat, én is letagadnám, mert a családtagjaim pont nem azok az emberek, akikkel ki akarom beszélni a szexuális életem. Másrészt jó, hogy ennyire bízol a gyerekedben, aki elmondásod szerint soha nem csinált semmi rosszat, mégis találsz egy maszkot a szobájában és egyből a legrosszabbra gondolsz, hogy biztos valami rablásban vagy gyilkosságban vagy mit tudom én még miben vett részt...És még ezután csodálkozol, amiért nem számol be mindenről :D Bár még mindig nem értem, miért kéne beszámolnia arról bárkinek is a szüleinek, hogy most épp vett egy szexjátékszert vagy egy új ruhadarabot vagy bármi..
Szerintem keress valami hobbit, mert nagyon unatkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!