A lányomnak egy tradicionális roma családból való fiú udvarol. Lehetséges, hogy később nem hagyja dolgozni?
"nem dolgoznak náluk a nők." Meg a férfiak se!
Szerintem viszont a lányod el tudja dönteni, hogy mit szeretne!
Én a helyedben megkérdezném tőle, hogy akkor a lányodnak is roma hagyományok szerint kell élnie? Ha igen, nem hagynám! Nem élet a roma feleségek élete. Semmi szavazati jog, el vannak taposva, véleményüket nem közölhetik. Otthon a háztartás vezetése, gyerekek nevelése a dolguk.. De nem mindenhol van így, ismerek romákat, ahol a nő munkamániás a pali meg nem dolgozik. Vagy olyat is, ahol mind ketten dolgoznak, gyerekek is vannak.
Tehát azt kell kideríteni, hogy mik a hagyományok náluk, mint családnál.
Náluk dolgoznak a férfiak, vállalkozásuk van, autókkal foglalkoznak. A nők nem, viszont ők roma nők, az én lányom nem, ezért nem értem, hogy hogyan lesz ez.
Nem hiszem, hogy a kapcsolatnak vége szakad, én már olyat hallottam, hogy eljegyzést tervez a fiú m
Ha összeházasodnak, akkor neki is követni kell a hagyományokat. Nincs olyan, hogy férjemül fogadlak, de a hagyományokat nem.
De a lányod biztosan jó döntést hoz majd.
Igen, ismerek én is ilyen autókkal foglalkozó, cigány vállalkozót. Ellopják, aztán eladják a kocsikat. Abból van a palota meg minden egyéb.
Nem akarlak megbántani, de ha neked ennyi a hozzáfűznivalód az egész történethez, hogy "kár lenne a lányomért", akkor meg is érdemlitek egymást a cigányokkal.
és mik azok a hagyományok?
a lányod meg nyilván értékeli a méretet meg a vérmérsékletet, és hát az se mindegy ....
De miért győzködöd? Szerintem ezeket ő is tudja a mamelukokról, mégsem zavarja őt, hogy a lánya közéjük keveredik,
Hát akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!