Mi lehet a baj velem? Forduljak szakemberhez? 19L
Pont erre gondoltam, a szex fontos, és ha rendben van az életem akkor nagyon sokat igénylem, közben nem zavar az érintés meg ilyesmi. Bár belegondolva szeretem azokat a helyzeteket, amikor kisebb felületen érintkezünk (mindegy, bonyolult), de ezen kívül azt én sem bírom, hogy állandóan egymáshoz kell érni.
Egy szó mint száz, továbbra is azt mondom, hogy ez nem probléma, meg kell találnod a számodra alkalmas partnert, aki hasonló szintű fizikai kontaktusra vágyik és kész.
Az emberek kiismerése már nehezebb dió. De amit te akarsz, az valójában elég véleményes már. Ha te valami területi képviselő, sales, vagy hasonló munkakörbe képzeled el magad, akkor szerintem már vitatható az hogy mennyire etikus racionális döntések helyett az embereket az érzelmeiken keresztül megvezetni (tudom, tudom a világ így működik, ne menjünk bele, de szerintem ez gáz) Ilyen téren sokkal inkább szakmailag kellene tudni eladni bármit, mint máshogy. De ez csak magánvélemény.
#2,7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!