Szerintetek forduljak szakemberhez?
Szóval nemsokára 21 éves leszek. A napjaim úgy telnek hogy egyszer jó kedvem van egyszer rossz, de leginkább rossz. Folyamatosan változik a hangulatom, a munkahelyemen is leginkább feszült vagyok, sokszor mikor meglatok egy embert és ő néz feszült vagyok, nem tudom hogy miért. Legtöbbször arra gondolok hogy jó lenne már egy barátnő, csak sajnos a lányok észre veszik szerintem hogy milyen ember vagyok, azért nem akar össze jönni. Meg sajnos a lányok társaságában is nagyon feszült vagyok, ez leginkább akkor amikor az illető csaj bejön.
Most vettem egy gyengébb idegerősítő gyógyszert(leginkább vitamin) remélem kicsit jobb lesz, mert így borzasztó, a legtöbb embert így eltaszitom ezzel a viselkedessel.
Már elég régóta ilyen vagyok, csak az utóbbi időben egyre rosszabúl éreztem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!