Hogyan tudjam elmúlasztani? Forduljak szakemberhez?
Figyelt kérdés
Mindez ma tortent. Megittam egy kavet, ereztem hogy elkezd felgyorsulni a szivveres, megijedtem tole, elkezdtem stresszelni, hogy mi lesz hogyha ugy felgyorsul h szivinfarktust kapok vagy meghalok, es azota beallt egy ilyen panik szerusegu szivveres. Orak ota nagy a pulzusom es rettenetesen ideges vagyok, annyira hogy nem birom mar, felek valamitol de nem tudom mitol, talan attol h nehogy valami bajom legyen. Forduljak dzakemberhez, vagy vegyek be nyugtatot, vagy mit csinaljak?2019. márc. 19. 01:58
1/6 A kérdező kommentje:
Es amugy ha valamirol beszelgetek a haverommal vagy ha lefoglalom a gondolataimat akkor lenyugszik a szivem, de ha nem vonja el semmi a figyelmem akkor megint visszajon ez az allapot
2019. márc. 19. 02:00
2/6 A kérdező kommentje:
Ez pánikbetegség lenne?
2019. márc. 19. 02:15
3/6 A kérdező kommentje:
Most meg bebeszeltem hogy mi lenne ha attol kellene fejek hogy nem ver elegge a szivem es lelassult a pulzusom tobb oras gyors szivveres utan. Ez milyen betegseg? Vagy mit kellene tennem?
2019. márc. 19. 02:50
4/6 anonim válasza:
Kevesebbet kellene magadra figyelned, inkább valami értelmes fizikai tevékenységet kellene végezni. Aki érzékenyen reagál a koffeinre, az ne igyon koffeines kávét.
5/6 A kérdező kommentje:
Eddig nem reagaltam erzekenyen
2019. márc. 19. 07:55
6/6 anonim válasza:
Megijedtél és ez lett. Lapozz és ne igyál kávét egy darabig. Nincs semmi bajod.
Pánikrohamot meg bármi tud generálni a koffein különösen. Kerüld a jövőben. Nem neked való, ennyi. No para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!