Sikeres emberek: bennetek nincs bosszúvágy a titeket lenézőkkel szemben?
Gimiben nagyon rosszul ment a matek. Buktam és az érettségin is épp, hogy meglett a kettes belőle. Pénzügyi-számviteli szakon akartam tovább tanulni és ezért jól kiröhögött, meg lenézett az egyik osztálytársam /barátnőm. Ezután akárhányszor összefutottunk mindig gúnyosan mondta, hogy "Na mivan te matekzseni?". Válltig állította, hogy úgy is megfogok bukni és kérdezgette, hogy mi a francot keresek én szar matekkal egy ilyen szakon. Szóval ennek hatására még többet tanultam és eredményesen zártam a tanulmányaimat. Ma már vállalkozási mérlegképes könyvelő vagyok. (Nem, nem úgy rugdaltak át vizsgákon. Elsőre jeles lett minden.) Nyáron történt az az eset, amikor a párommal elmentünk egy helyi puba/kocsmába billiárdozni meg sörözni egy kicsit. (Ahol lakunk az egy kisváros.) Hát mit ad Isten.. a kedves régi osztálytársam volt a pultos. Beszélgettem vele. Kérdezte hol dolgozok meg ilyenek. Tudom, hogy nem szép dolog de olyan jó érzés volt a pofájába b#szni, hogy XY cégnél dolgozok könyvelőként. Ezután ő szépen takarékra vette a száját, majd akárhányszor odamentem hozzá italt kérni úgy nézett rám mint a véresrongyra. Egyébként kimondottan soha nem volt bennem bosszúvágy.
26/N
Nem tudom milyen környezetben élsz te, de én sosem hallottam senkit, hogy ilyet mondott volna bárkinek is....
Ez kitaláció kérdés, amit unalmas perceid szültek, vagy tényleg van ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!