Ez már beteges! Mit tegyek? A többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki később jött. Mi befogadtuk és jóba lettünk vele. De most próbálja átvenni a ,,hatalmat" mindenki felett, titokban pedig az egyik ismerősöm legjobb haverjával írogat naponta 9 órát és mindenkit fikáz neki. Nagyon durva dolgokat művel az a gyerek, mindenkinek ártott már fizikailag illetve lelkileg többször. Már az anyjával is próbáltak beszélni. És most egyre erősödik bennem egy afféle bosszúvágy. Senkinél nem éreztem ilyet, sőt.. mindenkivel mindig kedves voltam és mindig segítettem. És ő miatta mostmár több embernél is érzem hogy el akarom őket taposni olyan ,,mit ér ő ellenem" alapon. Egy barátom már mondta, hogyha akarok olyan kedves lenni mint régen tegyek érte, de egyre inkább úgy érzem képtelen vagyok és ez már beleszövődött az életembe.. Mit tegyek? Csak értelmes válaszokat, kérem..2015. okt. 31. 22:57
1/2 anonim válasza:
Bsz ki a sráccal! Kend be szrral a padot amiben ül!Haha
Megérdemelné...
Vagy végső próbalkozásként beszelgess el vele arról,miért ilyen amilyen...lehet meghalt valaki a csaladban stb. Bármi lehet. Ha viszont magától ennyire gyökér,mert vannak ilyen emberek,akkor fogadd meg a szros tanácsom és ne sourkodjatok vele!
2/2 anonim válasza:
Nem értek egyet az 1. válaszolóval!! Csillapodj le, elvégre is már mindenki utálja, így ez nagy kudarc vele szemben. Ha bosszút akarsz állni, ne csinálj semmit! Így majd érzi hogy a próbálkozásai hatástalanok. Ha bántod, azután még rosszabb lesz. Amúgy meg higgy magadban, és abban hogy te egy kedves ember vagy. Az, hogy próbálsz segítséget kérni azért mert nem akarod bántani, az már azt jelzi, hogy nem vagy te rossz ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!