Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti lennétek "focistafeleség"?

Ti lennétek "focistafeleség"?

Figyelt kérdés

Oké, hogy nagyon jó körülmények között élnek.

De szinte egyikük sem dolgozik, mert folyton költöznek vagy külföldön vannak, feladták a sulit.

Szerintem ez presztízs is, hogy legyen egy csinos lány mellettük.

#Magyarország #focistafeleségek
2019. ápr. 3. 08:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Nem tűnnek túl intelligens embereknek. Nem.
2019. ápr. 3. 08:56
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Gondolom elég amit a pasi keres, nem akkora tragédia, ha nem dolgozik a nő is.

Én nem lennèk szándékosan az, nem is érdekel a foci sem.

2019. ápr. 3. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak focistafeleségek élnek így. Azért, mert valakinek nem kell dolgozni, elfoglalhatja magát. Sokan végeznek társadalmi munkát, vagy a hobbijukkal foglalkoznak komolyabban. Vagy van, akit a gyerekek kötnek le teljesen.

Egyébként meg nem kell feladni semmit sem. Pl. Shakira.

És azért, mert valaki szép és csinos, még nem biztos, hogy buta.

2019. ápr. 3. 09:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Ahakira már 10 éve világhírű énekesnő volt, nem erről beszélek.

Én nem mondtam, hogy buták, mert sokat ismerek és nem azok. Viszont nagyon felvágnak.

Minden félévben máshova költöznek, én ezt nem bírnám, persze, hogy nem tud mellette dolgozni. Ő a sulit sem tudta befejezni.

Nyilván annyit keres, hogy magasszínvonalon megélnek ketten is, máskülönben menne vele? Nem.

2019. ápr. 3. 09:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Most azért, mert a te ismerősöd nem fejezte be a sulit, így általánosítasz?

A valóban ismert focistafeleségek majdnem mind szintén vagyonosak, szupermodellek, énekesnők, stb. Nem adtak fel semmit sem.

És se költözni, se különösebben gazdagnak nem kell lenni ahhoz, hogy valaki ne dolgozzon. Van elég sok család, ahol csak a férfi dolgozik, a nő otthon van a gyerekekkel, aztán ha nagyobbak, akkor sem tud/akar/mer már visszamenni dolgozni.

2019. ápr. 3. 09:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Te nem Magyarországról beszélsz, én igen...
2019. ápr. 3. 09:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem félévente költöznek. Átlagban 3 éves szerződéseket kapnak, amiket ki is szoktak tölteni, ha nagy sztár, és rögtön kivásárolja valaki, akkor hagyja el korábban a csapatot.

Messi a Barcelonában van fiatal kora óta. Ronaldo kb. 8 évig élt Madridban, előtte Manchesterben élt.

A legtöbb feleség meg azért nem az agyhalott cicababa kategória.

Magyarország meg a foci, és ezek a "focista feleségek"? Hagyjuk már, ez csak a rossz komédia a külföldhöz képest. Eleve érdemes csak a bajnokságot megnézni, vicc az egész.

2019. ápr. 3. 09:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Pedig én direkt a magyar (származású) focistákról és barátnőjükről beszélek.

Nem Messi és hasonló világsztárokról.

2019. ápr. 3. 09:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

6: A külföldi sztárokat nem :) de magyar ismerősöm nekem is van, több is. A "focistafeleségek": színésznő egy vidéki társulatnál, ügyvéd egy nagy ügyvédi irodában, pályázatokkal, projektekkel foglalkozik egy civil szervezetnél. Egyikükre sem jellemző, amit írtál.

Tényleg nem kéne általánosítani a te ismerősöd alapján.

Vagy most szidnunk kéne, hogy milyen rossz, buta, abbahagyta az iskolát??? jujjjj ....

2019. ápr. 3. 09:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen focista feleséget ismerek. Közgázt végzett főiskolán, gyerekek mellett rendes állása van, dolgozik, abban a városban ahol élnek. Néha látom, hogy utaznak együtt a meccsekre. Nem úgy néz ki mint aki feladta volna az életét.
2019. ápr. 3. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!