Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket zavarna ha valakivel...

Titeket zavarna ha valakivel egy szobában lennétek elszállásolva valamilyen program alkalmával és meztelen járkálna a szobában?

Figyelt kérdés
Szamomra ez zavaró.Egy idősebb tanárnőnel vagyok elszállásolva meg rajtam kívül van itt egy külföldi lány is.Nem vagyunk gyerekek de bőven sz édesanyánk lehetne az illető.Mostmár átöltözésnél meztelenül sétál itt húzza fel a bugyiját.Valami mondanivalója volt a másik lánynak és simán odasétált hozzá meztelenül öltözés közben.Nem vagyok nyitott az ilyen meztelenes dolgokra meg nem vagyok kíváncsi más lógó hájára, nemi szervére, hogy azt nézzem.Kulturálatlanságnak tartom.A fürdőszobában szoktam ilyenkor átöltözni.Néha még a melltartót is nehezemre esik átcserélni ha vannak mások a szobában.Még egy gyors átöltözés belefér a szobatárs részéről,de sétálgatás meg,hogy hosszú ideig valaki meztelenkedjen előttem az nem.

2018. júl. 23. 12:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
Videót!
2018. júl. 23. 12:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az indokolatlan meztelenkedést családon belül sem tudnám mire vélni, nem hogy vadidegentől... Egyszerűen úgy vélem, bunkó viselkedést tanúsít. Intim közegben csinálja nyugodtan, de ilyen laza ismerettségekkel szemben rettenetes módon primitív magatartás.
2018. júl. 23. 12:11
 3/12 anonim ***** válasza:
41%

Engem nem zavarna, de az én vagyok.

Te pedig kinyitod a kis szádat, és szavakat formálva szólsz neki, hogy amíg össze vagytok zárva, legyen szíves elvonulni amíg átöltözik.

2018. júl. 23. 12:11
 4/12 anonim ***** válasza:
10%
Ha egy idős nő ha pucéran mászkálna előttem az tényleg zavarna, de egy fiatalabb jótestű csaj éppen ellenkezőleg.
2018. júl. 23. 12:34
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

2essel értek egyet. Alacsonyszintű dolognak tartom, a másik abszolút semmibe vételének, tiszteletlenségnek, leszámítva az intim helyzeteket.

Elképzelem az egészet: első alkalommal szóvá tettem volna. Nyugodtan mondd meg egyértelműen, hogy ne járkáljon meztelenül, kultúremberek közt ez a viselkedés megengedhetetlen.

2018. júl. 23. 12:34
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Engem nem zavar mások teste, de szerintem sem illendő így mászkálni, elég jó eséllyel zavar másokat...

Én magam még a párom előtt vagy egyedül sem szoktam meztelenkedni, szóval én tuti nem fogok megbotránkoztatni senkit így.

Nagyon szokatlan, hogy nemcsak öltözködik (kis fürdőnél kényelmesebb a szobában, s nem kell ránézni, van nyakunk, elfordíthatjuk), hanem sétálgat és odamegy máshoz tök pucéran... Mondom, engem nem zavar az emberi test, de nem illendő ilyet tenni, legyünk tekintettel a társadalmi szokásokra s arra, hogy egy ember tipikusan mit szokott meg. Sok családban nincs ilyen szintű meztelenkedés...

2018. júl. 23. 12:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem viselném ezt el, biztos, hogy szólnék neki. Én sem meztelenkedek senki előtt, még fehérneműben sem szívesen mászkálok, még akkor sem, ha egyedül vagyok itthon és nem látja senki. Mástól is elvárnám ugyanezt. Nem arról van szó, hogy soha semmilyen körülmények között sem lehet elfogadható, mert néha tényleg előfordul, hogy mások előtt kell öltözni vagy valami. Ugyanakkor, az szerintem nagy bunkóság, amikor valaki direkt meztelenül mászkál a másik előtt és mutogatja magát. Emberek vagyunk, mindenki látott már ilyet stb., de nem vágyom rá, hogy valaki az arcomba tolja a pucér seggét vagy mit tudjam én. Szerintem ez undorító. Semmivel sem bonyolultabb megfogni pár ruhát, bevinni a fürdőbe és átöltözni vagy legalább félrevonulni, elfordulni.
2018. júl. 23. 13:26
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
engem nem zavarna, nyaranta szoktam naturista strandra is járni, nekem természetes dolog a meztelenség, de direktbe én se flangálnék egy szál semmibe egy idegen előtt, akivel össze vagyok zárva, bár átöltözésnél nem érezném magam zavarban
2018. júl. 23. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
videót de gyorsan!
2018. júl. 23. 14:44
 10/12 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló azzal nem is lenne gond, hogy a kis fürdő miatt itt öltözik át.De lehetne pattogósabban is.Előre kikészíteni a ruhákat és felhúzni nem meztelenül keresgetni.A nyakat is ellehet fordítani, de nehéz ha ő perceket itt sétálgat.Leül úgy az ágyra, nem zavartatja magát.Meg azt is mondta nézzem meg a mellén nem látszik a műtétje nyoma.Nem néztem oda,nem is kommentáltam.Nekem ez elég bizarr.Meg a hálóing alól us itt veti le a bugyiját és utána úgy ül szétrakott lábakkal,hogy belehet látni.
2018. júl. 23. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!