Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket zavarna ha valakivel...

Titeket zavarna ha valakivel egy szobában lennétek elszállásolva valamilyen program alkalmával és meztelen járkálna a szobában?

Figyelt kérdés
Szamomra ez zavaró.Egy idősebb tanárnőnel vagyok elszállásolva meg rajtam kívül van itt egy külföldi lány is.Nem vagyunk gyerekek de bőven sz édesanyánk lehetne az illető.Mostmár átöltözésnél meztelenül sétál itt húzza fel a bugyiját.Valami mondanivalója volt a másik lánynak és simán odasétált hozzá meztelenül öltözés közben.Nem vagyok nyitott az ilyen meztelenes dolgokra meg nem vagyok kíváncsi más lógó hájára, nemi szervére, hogy azt nézzem.Kulturálatlanságnak tartom.A fürdőszobában szoktam ilyenkor átöltözni.Néha még a melltartót is nehezemre esik átcserélni ha vannak mások a szobában.Még egy gyors átöltözés belefér a szobatárs részéről,de sétálgatás meg,hogy hosszú ideig valaki meztelenkedjen előttem az nem.

2018. júl. 23. 12:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam nem nála hanem vele vagyunk elszállásolva néhány napot.Gondolom öt a nudista strand se zavarná.A másik nő diszkréten öltözik át.Nem figyelem lehet itt cseréli ő is át a dolgait, a fehérneműt nem de nem zavaró a módja.
2018. júl. 23. 17:07
 12/12 anonim ***** válasza:
74%
Igen, engem zavarna az ilyen "közvetlenseg".
2018. júl. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!