Miert meselt egesz nyiltan a multjarol?
A lenyeg hogy beszeltunk egy csajjal egy bizonyos dologrol amiben nem ertettunk egyet s elmesept egy csomo dolgot azzal kapcsolatban a multjarol hogy mi es hogyan tortent s ezert van az ami, mikor megtehette volna hogy szimplan valaszol valamit ami igaz, de nem hogy elmeseli az egesz tortenetet.
A bizonyos dolgot nem irom le mivel elegge maganugyi, de akivel meg tortent ilyesmi mi lett vagy hogyan viszonyultok egymashoz?
Velem volt ilyen. Az illető valószínűleg megbízik benned annyira hogy ilyen szinten kitárulkozik előtted. Nem tudom milyen mély a kapcsolatotok.
A másik lehetőség az, hogy már nagyon régóta magában tartotta, és most kitört belőle.
Az mindenképpen jó hogy meghallgattam.
Egyszer majdnem öngyilkos voltam.
Nem a figyelem felkeltős típus. Már egy ideje terveztem, senkinek sem szoltam és megszereztem hozzá járó gyógyszereket. (ami már egy teljesen más történet hogyan :) )
Kb a legmegalázóbb dolog, amiről beszélhetek hiszen a múltamból hiszen ez azt jelenti, hogy olyan labiliz állapotban voltam és olyan szintű depresszióval küzdöttem, hogy nem éppen a legjobb benyomáskeltő beszélgetés.
Még is büszkén felvállalom.
Vannak emberek akik megtanulták, hogy nincsenek tabuk és nem szabad mások véleményéhez igazodni ... itt meg főleg releváns információnak tűnik amit a lány mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!