Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én nem tudok senkivel...

Csak én nem tudok senkivel sem nyíltan beszélni?

Figyelt kérdés
Arra jöttem rá,hogy senkivel sem tudok nyíltan beszélni.Amikor valakivel beszélgetek mindig folyamatosan azon pörgök mit mondhatok ki és mit nem.Társaságban is folyamatosan ügyelnem kell a mértékletes alkoholfogyasztásra,nehogy véletlen "túl őszintére" igyam magam.Sokszor kényszerülök hazudni,mivel ha valaki rákérdez valamire,inkább azt mondom amit hallani akar,mint a valóságot,mert tudom,hogy utána teljesen másképp nézne rám.Próbálok normális lenni,de a legtöbb ember hihetetlenül fáraszt,alig van pár személy akivel "hajlandó" vagyok kommunikálni.Másnak is vannak hasonló problémái?
2016. jan. 11. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát igen, velem is előfordul :)

Én ezt azért teszem mert más ember csak sajnálja és eleve nem tudna semmit se tenni. Ettől pedig meg kimélem a körülöttem lévőket

2016. jan. 11. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Össze kéne minket keverni!!!

Hidd el, ez nem probléma!

Problémám nekem van!

Pont az ellenkezője. Ha valakiről úgy gondolom, hogy hülye, simán megmondom neki. Olyan mértékben szarom le ki mit mond rám, vagy gondol, vagy hogy néz rám, hogy az már kóros.

Lassan 1 kezemen nem tudom összeszámolni, hány munkahelyem ment már rá erre.

Néha megy egy ideig, hogy alakoskodok, meg hazudok, de mindig az a vége, hogy nehogy már más f-sága miatt nekem kelljen hazudozni, nehogy már az én hibám legyen az, hogy gyenge hozzá mentálisan, hogy feldolgozza az igazságot...

Aztán így odab-szom a tutit akárkinek.

Szó szerint, akárkinek!

2016. jan. 11. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!