Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit árul el rólam ha azért...

Mit árul el rólam ha azért nem mentem el egy randira mert nme tudtam volna miről beszélgetni a lánnyal? Így inkább el se mentem?

Figyelt kérdés

Most lehet mondani hogy megfutamodtam. És igen.

A lány (iskolatárs) elhívott előadás után valahova és első rémületemben igent mondtam. Majd röviddel utána azt hazudtam mégse mehetek mert hűűű de sok dolgom van.

És miért nem mentem el? mert a randin meg is kellett volna szólaljak és ugyna mit is mondtam volna. Miről beszéljek én? MOndjuk 1-2 mondatot a szünetben az egy dolog, na de 10-15-30 percen át kettesben valakivel mi a tökömről beszéljek-el se mentem.

Mit árul ez rólam?

2019. márc. 31. 19:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

# 4/20

ez már paranoia komolyan

azért ne húzzátok már rá mindenre Balázskát

a másik meg ha ő is lenne az sokat elmond hogy kb minden kérdést ismertek az oldalról. akkor ki is a függő, élettelen?.

2019. ápr. 1. 11:08
 22/25 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon mindenki balázska aki kérdezni merészel kb bármit is ezt már megszokhattuk
2019. ápr. 1. 11:11
 23/25 anonim ***** válasza:
83%

Egészen más, hogy vannak ugyanabba a témába érkező random kérdések, meg az is, hogy valaki ugyanazt a stílust, fogalmazásmódot, szóhasználatot, lényegi tartalmat (kérdésenként minimálisan variálva), és még tagolást is használja, a kérdést lezáró utolsó visszakérdező nyomatékosító kérdőmondat mellett.

Csak ezt, és a másik két linkelt kérdést hasonlítsd össze, hogy mind egymás másolata minimális eltéréssel:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__9813..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__9622..

+ kérdés ami a főkérdés stílusát nem tagolja, de a válaszaiban a 3-4-es tagolás és hőbörgés ugyanaz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__9762..

Ezzel már kapásból van 5 random "egyetemista incel gyökér"-alteregó kérdés. Remélem tényleg skizo a kérdező, mert akkor legalább valami értelmes indoka lehetne ezeknek a kérdéseknek.

Majd vesd össze azzal, hogy az alapítványi iskolás meg a munkaügyes troll ugyanezt alkalmazza. Nem én fogom kigyűjtögetni, de mivel a moderátorok már nem törlik őket, elég megnézni a saját kategóriájukat, ott lesz fixen a napi kamu.

2019. ápr. 1. 11:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Csak azt hogy túlságosan megijedtél. Ugyanezt csináltam csak lányként mert féltem hogy túl sok lenne a kínos csönd így inkább lemondtam. Máskor menj el és lesz ami lesz.
2019. ápr. 1. 12:41
 25/25 anonim ***** válasza:
Csak trollkodik, lehet hogy olyan betegsége van hogy még a hàzból se tud kijàrni és ennyire unatkozik. Vagy csak simàn munkanélküli. A stilust direkt nem vàltoztatja meg, mivel azt akarja hogy mindenképp felismerjétek.
2019. ápr. 3. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!