Elkezdtem egy lánnyal beszélgetni, miért nem érdeklődik felém?
üdv a férfiak világában:D
általában így megy az ismerkedések 90% a. te érdeklődsz, ő meg max válaszol és ha Ő látja úgy, akkor beletesz a kapcsolatba.
Ne szórakozz ezzel sokat, mert nem hiszem, hogy akar valamit. Akkor keresne, és aktív lenne Ő is. Hívd el, és ha egyszer lemondja oké, de ha másodjára akkor nem éri meg. Sajnos ez így megy, inkább te gürizz és veszíts értékes időt egy kérdezz felelek beszélgetésre.
27f
Hát igen, de az lehet soha nem fog eljönni, tapasztalat. Inkább várnak és kussolnak, aztán ha idő után ráírsz és szóváteszed, akkor jönnek, hogy: "te nem írtál".
Osztom az előző válaszolók tanácsát, próbáljatok élőben is találkozni, úgy lehet jobban felkeltenéd érdeklődését, ha pedig ezután is ilyen erőltetett, hagyni kell a francba.
2. vagyok.
kiábrándítalak, ma a nőknek sokkal fontosabb a külső. A belső az tök mindegy, legyen meg a külső, meg egy látszat.
Átmentek férfiakba...
Amikor a dagi csaj azzal küld el, hogy ő az izmos pasikat keresi, na akkor adtam fel.
4.
jaja de elvárás az van, és csak a külsőre (a belső az tök sablonos: legyen őszinte, ne csaljon meg, értelmes stb). Aztán túlválogatják magukat, pofikára esnek és telesírják a netet a hol van a normális pasi monológgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!