22 éves vagyok. Elkezdek beszélgetni egy lánnyal, majd kiderül, hogy csak 16 éves. Annyira ki van sminkelve, hogy idősebbnek láttam. Ez gáz?
Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 09:12
1/5 anonim válasza:
Nem gáz mivel nem tudhattad a korát.
2/5 anonim válasza:
En 25 eves koromban ismerkedtem egy 17 evessel.Es akkor mi van?
3/5 anonim válasza:
De hol a probléma? A kisgádzsik 90%-ával ez a helyzet... Ez nem neked probléma, hanem legfeljebb őket minősíti. Na meg a szülőket, hogy ezt hagyják. Egyébként meg 6 év csak ebben a korban nagy kölönbség, 10 év múlva fel se tűnne, és legfeljebb azért gáz, mert még fiatalkorú...
4/5 anonim válasza:
Ha ez valakinek , akkor a csajnak gáz nem neked.
5/5 Metionin válasza:
Nem gáz, a mostani kiscsajok sokszor kinéznek 20-nak. Múltkor is volt pár hangos csaj a villamoson, azt hittem egyetemisták, erre a beszélgetésükből kiderült hogy nyolcadikosok...magassarkú, smink, műköröm, hajfestés, műszempilla, partyszemöldök, simán idősebbnek néznek ki mint pl. amikor én voltam 16. Ilyenkor kap el a röhögés hogy engem meg nem engednek be egy szaros dohányboltba, pedig nem vagyok egy mai fialás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!