Miért van itt az, ha valaki leírja a véleményét minden körítés, szépítés nélkül, akkor egyből a másiknak esnek?
1. Miért akkora gáz, hogy valaki nem szeretne mások lelkivilágába beletaposni? Ha valamit el lehet úgy is mondani, hogy mást ne bántsunk meg vele, akkor minek kellene olyan módon fogalmazni, hogy az rideg és bántó legyen? Persze lehet úgy is, viszont az egy negatív tulajdonság, ha valaki nem törődik vele, hogy megbánt-e másokat, és emiatt szólják meg az ilyen embereket.
2. Attól, hogy XY azt hiszi, hogy annyira igaza van, nem biztos, hogy az van neki...
Mondjuk itt a példádnál maradva: volt egy iszonyat buta ismerősöm, pláne reál tárgyakból volt rossz, de amúgy semmi másból nem volt jó, mert egyszerűen buta volt... Csak röhögtem a markomba, mikor meghallottam, hogy vmi gazdasági mittudoménmi-szakra jelentkezett egyetemre, mondom magamban, h ez a csaj annyira idióta, hogy még azt se képes felfogni, milyen szakot kellene messzire elkerülnie (sőt, már az szürreális volt, h egyáltalán egyetemre megy...) Aztán meg addig-meddig járkált magántanárokhoz, meg addig-meddig bukdácsolt, puskázott, fellebbezett, meg franc tudja, miket csinált, hogy évveszteséggel ugyan, de ELVÉGEZTE és most minimum 2x annyit keres, mint én... :/ "Szemesnek áll a világ"...
Mert a legtöbb ember egy hazug világban él, hazudik a környezete és ő is önmagának. Nem a valóságot látja és ha néha szembesül vele, pokoli dühöt, haragot érez, mert legbelül tudja, hogy a másiknak igaza van, de rohadtul fáj beismerni.
Én is eléggé odamondós vagyok, rengeteg sértődött emberrel a hátam mögött. Ezen az oldalon is azonnal jelentenek, ha nem szépítve fogalmazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!