Szerintetek hogy lenne a legeredményesebb "újratanulni" írni?
Tudom, ez elég ciki, de most vagyok végzős, idén érettségizem és az írásom komolyan nagyon csúnya, engem is nagyon zavar és néha én is alig tudom kiolvasni. Egyszerűen muszáj rajta változtatnom, mert így érettségin megvágnak. Mások tanácsára vettem elsős írásgyakorló füzeteket, hogy majd újratanulok írni. Szerintetek akkor is eredményes lesz, ha közben folyton és gyorsan kell írnom az órákon, vagy várjam ki vele a szúnetet? Nagyon hülye ötlet lenne bal kézzel írni tanulni (azzal abszolút nem tudok írni)?
Köcsögölést, bántást nem kérek. Tudom, hogy hülye és lusta vagyok amiért ilyenkor kapadozok, de jobb későn, mint soha.
Az órákon töltötollal vagy grafitceruzával írj, akkor sokkal olvashatóbb az írásod.
Otthon meg másold át lehetöleg olvasható betükre törekedve az egészet másik füzetbe.
Köszönöm a válaszokat! :) Vettem töltőtollat, egyenlőre még a használatával bajlódom (furcsa módon az 1 eurós boltban nem volt, csak papírboltban). :D
Utolsó én sajnos lassan se írok szépen, valószínűleg az lehet a gond, hogy az évek során rászoktam a gyors és csúnya írásra, ami már a lassú írásomra is rányomta a bélyegét. :S
Szóval szerintetek csak szünetben erőltessem a dolgot és maradjak a jobb kezemnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!