Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem irritál, amikor...

Titeket nem irritál, amikor valakinek MINDEN megad az élet?

Figyelt kérdés

Van ilyen barátom, egyszerűen olyan az élete, mint egy rajzfilmfigurának. Tökéletes családja van, tökéletes iskolába járt, mindenhol voltak barátai, akikkel bármikor lóghatott. Természetesen a csajok imádták, majd kicsattan az élettől, és rendre 10/10-es csajai vannak, akik imádják kielégíteni az igényeit.

Nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet valakinek ennyire habkönnyed az élete. És azt látom, hogy ezek az emberek semmivel sem tudnak többet másoknál, csak annyit, hogy jó helyre születtek. Nem azért annyira lazák, olyan jó a megküzdési képességük, hanem mert egyszerűen soha semmilyen komoly problémával nem kellett még megküzdeniük. A közéletből Geszti Péter jut eszembe, aki még ilyen hasonló lezser életművész, aki mindig kihúzta a lottó 5-öst. Ismertek ilyet?

2019. márc. 28. 23:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Aki olyan mint szerinted Geszti Péter, nem tudja hogy milyen a 0-ról indulni és nehezen felépíteni egy életet úgy, hogy még a szerencse sem áll az ember mellett.

Lehet hogy neki ez utóbbiból több jutott, de úgy gondolom ennek meg van az oka. A karmában van igazság.

2019. márc. 29. 10:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem nem irritál. Azon néha elgondolkozom, hogy engem is érhetne több szerencse, de őrölt panaszkodásra nincs okom.
2019. márc. 29. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem, mert lehet nem is olyan jó nekik, mint ahogy tűnik, vagy nem vettem figyelembe minden szempontot, és ha mégis, akkor sem irigykedek senkire, mert nem vagyok az a típus. Egyébként is minden relatív. A te helyzeted is sok mindenkinél jobb, és az általad irigyeltek helyzete is sok mindenkinél rosszabb lehet.
2019. márc. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!