Szerintetek mit gondol magában az az ember, akinek az eldobott szemetét fogom, és elviszem az öt méterre lévő kukába? Csicskának gondol vagy elszégyelli magát?
Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 17:24
2/10 anonim válasza:
Nem fogja elszégyellni magát, nem fogja érdekelni.
3/10 anonim válasza:
Vagy-vagy. De az is lehet, hogy ezentul mindig szemetelni fog neked, mondván, hogy ezzel örömet okoz. (Az emberi szemétség határtalan!!)
4/10 anonim válasza:
Semmit. Idióta, önző, igénytelen ember, aki azt hiszi, hogy mindent megtehet, körülötte forog a világ és majd mások takarítanak utána. Lehet, hogy észre se vette, hogy te összeszedted utána a szemetét.
5/10 anonim válasza:
Csináltam már nem egyszer, hogy felszedtem más szemetét... mert az lusta volt a 2m-re levő kukáig is elvinni...
És az a tapasztalatom, hogy teljesen hidegen hagyja őket. Sajnos :(
N
6/10 Metionin válasza:
Nem fogja érdekelni, engem egyszer egy bácsi meg is akart csapni a botjával amikor a buszmegben előttem dobta le a földre a csokipapírt, én meg felvettem és beletettem az 1 m-re lévő kukába.
7/10 anonim válasza:
Az olyan véleménye miért érdekel? Én ha ezt látnám, azt gondolnám, miért nem csak olyan emberek vannak a Földön, mint te.
8/10 anonim válasza:
Aki ilyet csinál,nem valószínű,hogy el fogja magát szégyellni.
9/10 anonim válasza:
Ha valaki eldobja a szemetét, semmit sem fog gondolni, ha látja, más felveszi. Max (JOGTALANUL) azt, hogy mit "pattog" a másik ember. De ezt se minden esetben. Ha valaki eldobja a szemetet, tisztában van a következményeivel, de nem érdekli.
10/10 anonim válasza:
Nem leszarod, mit gondol egy ilyen sutyerák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!