Te melyik ember vagy, aki annak örül ami van vagy aki azon bánkódik ami nincs?
Figyelt kérdés
Én az utóbbi sajnos..2019. márc. 26. 18:32
1/13 anonim válasza:
Mindkettő. Iszonyatosan hangulatember vagyok.
2/13 anonim válasza:
Hát inkább utóbbi, de mentségemre legyen mondva h kevesebb van, mint ami nincs
3/13 anonim válasza:
Én mindig azt mondom, hogy örülj annak ami van és ne akarj. Sose jön be, mindenki csak akar.
4/13 A kérdező kommentje:
"Sose jön be, mindenki csak akar."
Dehogynem. Van aki megkapja, van aki nem. Igazságtalan egy világ.
2019. márc. 26. 18:39
5/13 anonim válasza:
Sajnos azon bánkódok, ami nincs, vagy "nem is lehet". Szerintem az élet sokat, túl sokat vett el tőlem, többet, mint másoktól, persze adott kontextusban ez relatív lehet...
6/13 anonim válasza:
Én az előbbivel vagyok így, annak ellenére, hogy nélkülözés volt az egész gyerek korom, sosem volt meg bennem az, hogy most éppen mi nincs, annak örülök amim van.
7/13 anonim válasza:
Inkább az, aki örül annak, ami van, mert tudom, hogy ettől rosszabb is lehetne még...
8/13 anonim válasza:
Inkább a 2. De néha feltűnik hogy mennyi minden is van amiért hálás lehetnék.
9/13 anonim válasza:
Ez szerintem marhára nem fekete-fehér.
Ha olyasmim nincs, ami létszükség, akkor nem tudok örülni annak, ami van, pláne, ha az pont nem létszükség, vagy rossz.
De ez még mindig nem fekete vagy fehér.
10/13 anonim válasza:
90%-ban első, 10%-ban második. Amikor bánkódok, akkor tényleg valós, emberi a problémám, nem az új "ájfón" hiánya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!