Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Este mikor lekapcsolom a...

Este mikor lekapcsolom a lámpát a sötétbe látok valamit mozogni például ha a kilincset nézem elkezd mozogni, az ajtó elkezd kinyilni ez szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés

Valós nem lehet mivel minden este megtörténik.

Az agyam szüleménye vagy mi?

2019. márc. 23. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen az
2019. márc. 23. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud valamit erről az esetről kérem írjon
2019. márc. 23. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sötétben sokáig nem tud alkalmazkodni a szemed,ezért láthatsz olyat,ami nincs is.Nyilván nem történik meg ezt te is belátod.Elkezded nézni..ne kezdd el nézni vagy gondolj másra.
2019. márc. 23. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a szemed szórakozik. Emlékszem, régen, gyerekként én egy posztert néztem állandóan. Olyan volt, mintha forogna a szeme a figurának. Marha ijesztő volt, hiába tudtam, hogy csak képzelem. :D
2019. márc. 23. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl erősen erre koncentrálsz, meg direkt nézed, erre gondolsz, ezért képzeled be. Én pl rengeteg bűnügyi dokumentumfilmet nézek, és egy-egy megrázóbb rész után, ha lefekszem aludni, fura hangokat hallok kívülről, meg olyan érzésem van, mintha valaki mászkálna az udvarban. De nyilvánvalóan nincs ott senki, csak a film hatására beképzelem. Mert amelyik este nem nézek ilyeneket, aznap nem is érzek semmi hasonlót.
2019. márc. 23. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!