Létezik olyan egyetemista aki nem napi 10-13 órákat tanul főleg vizsgaidőszakban?
Minden egyetemista akit ismerek folyamatosan tanul. Raadasul Közgáz meg btk szakon vannak es egyszerűen fel nem tudom fogni hogyan lehet ennyi tanulással 2-3as jegyeket szerezni. Nekem napi fel óra max egy óra tanulással meglett a matek I & II is de a büfé tárgyakból mint vállalat gazdaságtan stb ennyi se kellett.
Minek megy egyetemre aki ennyire buta, vagy nem fog az agya vagy O%os hatékonysággal tud tanulni ?
Nekem eddig egy olyan tárgyam volt, amire nagyon sokat készültem. 2 hónapig foglalkoztam vele mindennap, és olyan 8 órát, mivel rengeteg, ismétlem, rengeteg anyag volt. Nem volt sok felesleges könyv, mert 2 szakirodalom volt meg egy forrásokat tartalmazó könyv. De ezekből MINDENT kértek, a legutolsó, leglényegtelenebbnek tűnő adatot is, és összefüggésekre is rákérdeztek. Tudni kellett pontosan a tényeket, és át is kellett látni. A végére elég keményen elfáradtam, sírás, kiborulás, stb, de ötös lett például.
Államvizsgámra nem készültem ennyit, sőt.
A 10-13 órát én is soknak érzem, ha az ember folyamatosan készül. Akkor ott rossz a módszer. Ha utolsó nap áll neki az ember, akkor megértem, ha rászánja azt a 10 órát, bár akkor nem is fog megmaradni a fejében, max a másnapi vizsgáig. :-)
Ellenben a stílusod elég lenéző, szerintem picit legyél türelmesebb és visszafogottabb, mert elég bicskanyitogató, hogy egy megjegyzésre is olyan alpári módon ugrasz, mintha valaki az egész családod sértette volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!