Lányok, nők! Ti szoktatok állva pisilni zuhanyzás közben?
Az összes lány, aki most itt fúúújoz, ők még nem jöttek rá, mekkora élmény masztizni pisilés közben, ráérősen pisilni, vagy pisilés közben elkezdeni masztizni.
Ha erre ráéreztek, kicsit másképp látjátok majd ezt a kérdést.
Azért tartjátok sokan undoritónak, mert ezt nevelték belénk a szüleink, még kicsi korunkban.
Én meg szembe megyek ennek. És tudom, hogy pl én sokkal nagyobbat, intenzivebben élvezkedek, amikor már nagyon kell pisilnem.
Hát hajrá. A masztizás élményére is amikor rájöttetek, az isetni érzés volt, neeem ?
Na valami hasonlót fogtok érezni, ha egyszer, amikor nagyon de nagyon kell pisilni, elkezditek simogatni a csiklótokat. a többi már fantázia kérdése.
Igen, előfordul. Nem fröcsög szét úristen aki ezt írta az milyet pisil? :D
Semmi baj nem lesz tőle. Aki fintorog biztosan burokban nevelkedett, elkényeztetett PI..., az a fajta aki megveszi a többszázezer forintos kutyát, majd amikor leviszi sétáltatni az utcára, derogál felszednie a sz@rt! Na ez az undorító dolog!
a vizelet ammóniát tartalmaz és különféle baktériumokat.. mondjuk ha egyszerűen lezuhanyzó akkor a bőrödön is van.. csak a vizeletnek van egy mellékszaga amit ha a kádba zuhanyzóba eresztünk el rátapadhat a falra tálcára és szagot hugyszagot képezhet (szerintem, mert még nem próbáltam), de ezért nem is ajánlom mert igénytelen...
aki meg a maszturbációval összekötött élvezeti értékét propagálja az meg reméljük más ott zuhanyzók érdekében, hogy kitakarítja a területet utána..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!