Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti nem irigylitek kicsit...

Ti nem irigylitek kicsit Palvin Barbit?

Figyelt kérdés

Nem szoktam hírességek magánéletével foglalkozni, vele is csak azért néha, mert egyidősek vagyunk, ill ő is magyar átlagos háttérrel, tehát nem tűnik olyan távolinak, mint egy amerikai gazdag családba született híresség.

Most, hogy véletlenül elolvastam a hírt, hogy hivatalosan is VS angyallá avatták, rendesen elszomorodtam, tessék, ő is 25 éves, és szupermodell, töretlenül ível a karrierje, € milliókat keres, míg én ugyanennyi idősen is egyetemre járok, forint millióim sincsenek, nemhogy €, és örülni fogok, ha el tudok helyezkedni valahol, ha végeztem.

2019. márc. 19. 13:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10, Az átlagos háttér alatt családi hátteret értettem. Hisz nem milliárdos családba született.

Illetve nincs sem tökéletes külseje, sem tökéletes genetikája, mivel olyan nem létezik.

Jók az adottságai, de én nem erre gondoltam a kérdésben.

2019. márc. 19. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
13%
Gondolj bele, hogy mennyi emberrel kellett lefeküdnie...
2019. márc. 20. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem Palvin kissaszony csak egy átlagos lány aki túl van értékelve. Giga jól tudja hogy kell törtetni és eladni a lelkét a jó embernek. Amúgy nincs olyan lány akinek ne segítene a vakolat csak vastagság kérdése...
2019. ápr. 8. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:
25%
Alakját elfogadnám, de vizihulla feje van.
2019. máj. 3. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!