Férfiként van egy furcsa tulajdonságom. Van még ilyen férfi?
Figyelt kérdés
Szeretek női tusfürdőket használni. Ennyi a sztori semmi több. Persze vannak férfi tusfürdőim is de szeretek magamnak venni ilyen gyümölcsöseket, meg ilyen olajosakat is ( csajok biztos értik milyenekre gondolok ) és sokszor azt is érzem, jobban használnak a száraz bőrömre mint a férfi tusfürdők. Meg néha jó ilyen lazább illatot érezni magamon nem mindig a tömény férfi tusfürdő illatát. Hozzáteszem nem is vagyok az a nagyon macsó férfi. Van még ilyen férfi társam aki használ "női" tusfurdőt ? Szerintem eleve hülyeség ez a kategorizálás, ezért se érdekel a dolog, csak most belegondoltam, hogy én ilyen férfit egyet se ismerek. Vagy csak jól titkolják mint Én :D.2019. márc. 17. 22:38
11/12 anonim válasza:
Párom is az enyémet használja. Bár ő csak azért,mert én szoktam előszörvzuhanyozni,és az van odakészítve. Neki teljesen mindegy. Még a samponnal is lefürdik. A válaszok alapján ebben semmi kivetni való nincs. Merem állítani,hogy minden második pasi női dolgokat is használ.
12/12 anonim válasza:
A tusfürdővel semmi baj, csak női cipőben ne akarj járni - mert az olyan kényelmes, és kiemeli a vádlidat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!