Mit jelent ha egy pasi kinyújtott nyelvvel küld képet magáról?
Figyelt kérdés
(23éves) nem találkoztunk még( már tervezzük csak messze lakunk) csak nagyon sokat beszélgetünk elméjültek már a beszélgetéseink komolysága nagyon sokat chatelünk de feltünt ,hogy folyton grimaszolós képet küld miért lehet ez?2017. márc. 22. 11:10
2/12 anonim válasza:
Tényleg idióta, de ha neked igy teszik akkor nem probléma.
3/12 anonim válasza:
Azt jelenti hogy ő egy kretén!
6/12 anonim válasza:
Mert egy idióta.
Egyébként meg kérdezd meg tőle, hogy ez mire jó?
7/12 anonim válasza:
Mert buta. De tényleg kérdezd meg, mi a célja ezzel.
8/12 anonim válasza:
Lehet alapállapotban ocsmány feje van, de így grimasszal eltorzítva nem annyira...nyugi csak vicc volt. Ne vedd fel! :D
9/12 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy retardált, főleg 23 évesen.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyyugtattatok, én arra gondoltam ,hogy gúnyolódásból vagy valami de eggyikőtök se írta ezt. Azzal tisztában vagyok ,hogy egy idióta de nekem igy tökéletes. Köszönöm mindenkinek ment a zöld:)
2017. márc. 22. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!