Szerintetek is okkal érzem magam néha alacsonynak?
184cm magas vagyok (21 éves/F), de úgy látom, hogy a kortársaim legalább fele -de inkább többsége- magasabb nálam. Meg úgy általánosságban sok magasabb embert látok.
Apámmal beszélgettünk nemrég erről, ő is olyan magas, mint én és azt mondta, hogy az ő fiatalkorában (30 évvel idősebb nálam) magasnak számított.
Húgom is 15 évesen 180 cm (és még növésben van), de nem ő a legmagasabb lány az osztályában.
De mindenhol ezt látom, egy csomó lány is akkora mint én.
Mi a váleményetek?
Kedves 8-os lány, azok a kis 170-es fiúcskák szépen meg fognak még nőni :D persze nem biztos, hogy mindegyik, de a fiúknál a 14-15 éves kori testmagasság nagyon sokszor nem végleges, míg a lányok már inkább megállnak ekkortájt.
Egyébként itt, Pesten a 168 centis csaj teljesen átlagos látvány, bőven láthatsz tőled magasabb nőket, nem lennél kirívó eset, max egy 20 centis magassarkúval 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!