Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van ennyi önbizalom hiányos ember?

Figyelt kérdés

Nap, mint nap találkozok ezzel

és itt, GYIK-en is rengeteg a "Hogyan szerezzek önbizalmat?" kérdés. Mi ennek a jelenségnek kiváló oka? Iskolai verbális megaláztatások? Szülők? Érdekelnének a véleményetek.

2019. márc. 15. 11:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%

Más országokban is vannak csak nem tudunk róla.

Engem leginkább az iskolában bántottak,ki közösítettek,ki használtak stb..

Utólag ki derült rólam hogy lassabb vagyok, szóval ha nekem mondják hogy gyorsan csináljam leginkább csak el rontom a dolgokat, vagy ha sietni kell mindig otthon hagyok egy dolgot, meg tudok csinálni bármit csak kicsit lassabban más emberekhez képest.

Szüleimmel nincs semmi baj leginkább segítenek, támogatnak ha valamiben kell.

Szakmát tanulok ami nem nekem való,eddig a családban mindenki azt mondta fejezzem be de nem bírok kis még egy évet, nem tudom hogy tovább???

Aztán el mehetek bárminek, csak legyen még egy szakmám, de minek ha nem is érdekel?

Most jelen állás szerint csak a vezetés,utazás tesz boldoggá ezért furgonos majd kamion sofőr akarnák lenni, tudom hogy sokak szerint milyen rossz ez a munka mert már volt benne részem de egyszerűen csak a szépet látom benne, egy érzésem van csak, menni és menni akarok csak de hogy hova azt még én sem tudom?

Családom szerint ezt később nagyon meg fogom bánni és benne fogok ragadni életem végéig mint a papám ugyan ezt mondta nekem ő is,már lassan semmi sem érdekel, pénz sem,nem tudom miért van mehetnékem? lehet hogy ezt örököltem? vagy az iskola tette ezt velem?

menekülök saját magamtól?

Pár napnál tovább nem tudok tovább maradni egy helyen sem.

21F

2019. márc. 15. 16:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Nehéz stabil önbizalmat tudni magunk mögött egy olyan országban, ahol csak az a biztos, hogy egyszer mindenkinek le kell majd hunynia a szemeit. Diszkrimináció, szélhámos pénzvilág, ill. igazságszolgáltatás, visszamenőleges törvénykezés, falkaszellem, folyamatos, oktalan, gyűlölködő, buta, primitív irigykedés mások irányába úgy, hogy lényegében semmit nem tudunk a hátteréről, fizikai fájdalom érzete mások sikereinek megtapasztalásakor, folyamatos "ellenségkép" keresésére, ill. gyártására, gyűlölködésre nevelés, hangolás, társadalmi feszültségek folyamatos generálása és azok erősítése, fenntartása...

Ez a ma Magyarországa! S mindez egy mesterkélt, alapból hazug világban, ahol valójában elsődlegesen a politikai csúcsragadozóktól lenne igazán szükséges megvédeni az országot - eustól és egyebestől...

2019. márc. 15. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!