Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket röhögtek már ki az...

Titeket röhögtek már ki az utcán indokolatlanul?

Figyelt kérdés
Én így jártam de nem tudom miért röhögtek, nem volt rajtam semmi különös, átlagos ruha, kinézet. Biztos rám irányult a dolog, de idegenek voltak. Ilyenkor mit csináltok vagy mi bajuk lehet?
2019. márc. 12. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
#3: Ha mindenki tömeggyilkossá válna csupán annyitól, hogy vadidegen emberek gúnyolódtak rajta, már hihalt volna az emberiség. Fogalmad sincs róla, milyen az igazi PTSD.
2019. márc. 12. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Téged? Nem sok rá az esély :D
2019. márc. 12. 23:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja hogy engem? Félreolvastam bocsi.
2019. márc. 12. 23:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Fehér bőrű, vörös hajú fiatal srác vagyok.

Mit mondjak? Durva terror az egész életem.

Megszámlálhatatlanul sokszor röhögtek ki, aláztak meg, fordultak utánam vagy mondtak rám csúnyákat. Főleg lányoktól fáj.

Két rossz esetem:

Egyszer amikor sétáltam a városban, akkor egy apa-fia páros nagyon durván megbámult, megálltak, röhögtek rajtam meg amikor visszafordultam akkor is röhögtek és láthatóan nagyon jól mulattak.

A másik eset meg az volt, hogy szálltam fel a buszra és én voltam az utolsó. A sofőrülés mögött ültem le és hallottam ahogy a sofőr meg egy nő beszélgetnek.

Az értekezés tárgya az volt, hogy a vörös hajú embereket el kell fogadni mert ők is emberek, de azért mégse. Hát csodálatos volt ezt hallani. (Egyébként a többség véleménye is ez rólunk...)

Szóval én már hosszú hosszú ideje nem megyek ki utcára sapka nélkül, meg gondolkozom, hogy befestem a hajam.

Vörös hajúnak neki a világ legnagyobb szívása. Én elfogadtam, hogy a nagyon nagy többség nem tekint rám emberként. Szar dolog, de ez van.

Remélem, ha lesz gyerek és fiú lesz, akkor nem vörös lesz.

(Egyébként hasonlítok Ed Sheeran-re és Harry hercegre is)

2019. márc. 13. 00:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Rendszeresen, de már régóta lepereg rólam, inkább csak szánom őket, amiért nincs jobb szórakozásuk, mint beszólni egy vadidegennek, akit sosem fognak újra látni. Iskolás koromban is folyton ki voltam közösítve, úgyhogy volt időm hozzászokni az undoksághoz. Tudom én, hogy se szép, se fűvel-fával kedves, se barátságosnak tűnő nem vagyok, de nem feltétlenül muszáj az orrom alá dörgölni.
2019. márc. 13. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!