Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket röhögtek már ki az...

Titeket röhögtek már ki az utcán indokolatlanul?

Figyelt kérdés
Én így jártam de nem tudom miért röhögtek, nem volt rajtam semmi különös, átlagos ruha, kinézet. Biztos rám irányult a dolog, de idegenek voltak. Ilyenkor mit csináltok vagy mi bajuk lehet?
2019. márc. 12. 20:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem milliószor. Mondjuk nekem nagy, elálló lapátfüleim vannak.
2019. márc. 12. 20:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az még mindíg jobb. Rám mindíg csúnyán néznek. Aki nem ismer egyből azt kérdezi miért nézek csúnyán, vagy ideges vagyok? Pedig egyszerűen csak így nézek ki. És ezt viszonozzák.
2019. márc. 12. 20:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt már rá példa. Néha igyekeztem úgy gondolni, hogy nem rólam van szó, de legtöbbször tudtam, hogy igen.

Volt amikor konkrétan "hogy néz már ki" jellegű beszólás volt.

Vagy túlsúlyosan elmentem futni. Elég lassan, bénán, szenvedve. Erre látom, hogy a szembe jövő elkezd "utánozni" és jót röhögnek rajtam. Eléggé megölte az ambícióimat.

Olyan is volt, hogy anyuka a gyerekének buszon: "Nézd milyen csúnya a bácsi..."

Vagy mobiloztam buszon erre szintén mobilozó gyereknek apuka: "Ha sokat nyomkodod a telefont, olyan leszel mint az a bácsi..."

Vagy gyerekként a lányok írtak "titkos" véleményt mindenkiről. Minden fiúról csak jókat, egyedül rólam annyit, hogy "Plasztikai sebész első számú esete".

Középsuliban is volt, hogy csak szimplán bevágta mögöttem egyik osztálytárs a másiknak, hogy "Szopogatott savanyú cukor feje van..."

Illetve nekem is megvan az ami az előzőnél, hogy valamiért csúnyán nézhetek, de még ha poénkodok is csak elutasító, agresszív, védekező válaszokat kapok.

Néha csodálkozom, hogy nem váltam még tömeggyilkossá.

2019. márc. 12. 20:47
 4/15 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, a sarki kisbolt falát támasztó cigányok. De azok amúgy is mindenen és mindenkin röhögnek, meg mindenki után fütyülnek, beszólogatnak, ettől menők.
2019. márc. 12. 20:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Velem is megesett már, hogy elmentem futni és szembe velem sétált valami ribi a pasijával és elkezdték utánozni, ahogy futok, meg röhögcséltek rajtam, pedig szerintem semmi fura nincs a futásomban...

Valamint van egy osztálytársam, aki gyűlöl és fogalmam sincs miért, pedig már 6. éve járunk egy osztályba ("""hurrá"""). Az is mindenen röhög, amit csinálok, volt, hogy mentem hazafelé, ő meg az egyik haverjával cigizett az iskola bejáratánál és mikor megláttak, ilyen mézesmázos hangon köszöntek, hogy "Sziaaaaa", én meg visszaköszöntem nekik egy hello-val és ezen is elkezdtek nyeríteni.

Vannak ilyenek :/

2019. márc. 12. 21:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 3-as, de tahók voltak úristn... csak az zavart hogy tényleg nem tudom mi bajuk volt, legközelebb kipróbálom hogy visszaröhögök vagy bámulni kell egy bizonyos pontot rajtuk és az kizökkenti őket állítólag :)
2019. márc. 12. 21:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem is ki szoktak röhögni minden nap. Mutogatnak, meg megbámulnak. Valamelyik nap egy kocsiból kiabáltak ki. Joguk van a véleményükhöz, de nincs joguk megalázni... De persze senkit se érdekel.

Mire hazaérek melóból, minden nap sírnom kell, elalvás előtt pedig imádkozom, hogy ne ébredjek fel többé.

Csak egy ilyen napot kívánok mindenkinek, aki másokat bánt az utcán ismeretlenül.

2019. márc. 12. 21:34
 8/15 Metionin ***** válasza:
100%
Én vissza szoktam fordulni és szép nyugodtan megkérdezem, hogy problémád van? El szoktak hallgatni.
2019. márc. 12. 21:34
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
A nevetés jó dolog és ritkaság engem nem izgat különösebben. Egyszer nagyon sok ember előtt vágódtam el jégen akkor kiröhögtek. Első pillanatban bántott aztán már nem bántam.
2019. márc. 12. 21:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer egy random kocsiból bemutattak, azóta se értem, miért. Nevettek is, persze. Érdekes, mert a kapucnim is eltakart félig, semmi különöset nem csináltam.
2019. márc. 12. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!