Mit csináljak, hogy ne beszéljek indulatosan, hangosan?
Figyelt kérdés
Pici vagyok, hangos. Néha a kelleténél indulatosabban beszélek, nem tudom leplezni az érzéseimet, ez csak fokozódik, ha tudom, hogy valaki baromságot fog mondani. Ezen tudok valahogy változtatni?2019. márc. 11. 23:27
1/2 anonim válasza:
Sok mindenen múlik és sokféle ok lehet a háttérben, ezért ennyiből csak tippelni lehet, milyen irányban érdemes gondolkodnod, kutatnod.
Pl lehet h tourette szindrómában szenvedsz. Bár ennek is van több formája.
2/2 A kérdező kommentje:
A leírás nem igazán illik rám :D Egyszerűen csak kiakaszt, ha újra végig kell hallgatnom egy tucatnyi hülyeséget. Otthon meg mindenki dumál, ha azt akartam, hogy végig hallgassanak hangosabbnak kellett lennem. Ez a szokás meg megmaradt.
2019. márc. 12. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!