Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy beszéljek sokat?

Hogy beszéljek sokat?

Figyelt kérdés

Nagyon keveset beszélek, egyszerűen nyem tudok beszélgetni...CSAK A 3 legjobb barátnőimmel tudok jobban de sokszor ott is lefagyok. Idegenekkel, fiúkkal egyáltalán nyem tudok, sokan nyem is szeretnek meg mert béna is vagyok. De nyem tudom mit mondjak. Hogy beszéljek sokat v többet?

16/l

2016. szept. 24. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Úgy, hogy beszélj többet. És ezt nem viccből mondom. Tényleg.
2016. szept. 24. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

ülj le a tükör elé, és beszélj a tükörképedhez, bármiről és nézz a szemedbe! gyakorolj és gyakorolj!

légy nyitott újabb témákra

2016. szept. 24. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerezz tapasztalatokat/élményeket.
2016. szept. 24. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy olyan dolgokat csinálsz, olyan dolgoknak nézel utána, amiről tudsz beszélni. Nyilván úgy, hogy ne sérts meg vele másokat.
2016. szept. 24. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
60%

Miért írod azt a nem helyett, hogy nyem?

Amúgy nem mindenki egyforma. A tesóm alig beszél, néha be-belök 1 mondatot és kész, én meg pl sokszor levegőt se veszek annyira magyarázok.

Ez olyan, hogy van, aki vicces, de úgy, hogy zsigerből jön neki, más meg ha meg is veszne se tudna viccessé válni

2016. szept. 24. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!