Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha 22 évesen 30 évesnek...

Gáz ha 22 évesen 30 évesnek nézek ki?

Figyelt kérdés

-Sokan a hangom alapján mondják!

-Sokan a kinézetre (nem öltözködésre) hanem maga az összkép. Öltözködésben nincsen semmi furcsaság. Sima farmer, sima póló stb....

Nálatok is van ilyen, hogy öregnek néznek? Mit gondoltok erről?

Normális választ ha lehet

22F

2019. márc. 10. 10:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%

Azért magáznak, mert úgy illik, az mindegy hány éves vagy, hivatalos helyen magázodni illik.

Én nagyon magasra nőttem kiskoromban 9-10 évesen kb akkora voltam, mint most és nagyon sokan beszóltak, meg idősebbnek nézték, nagyon rosszul esett, szóval tudom mit érzel.

2019. márc. 10. 10:46
 12/24 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi. Örülök hogy nem vagyok egyedül.
2019. márc. 10. 10:49
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Ha 30 évesnek nézel ki akkor nem öreges vagy hanem férfias.

Ez miért gond?

2019. márc. 10. 10:51
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt az szerintem sem jelent sok mindent, hogy idegenek magáznak, főleg ha az illető orvos. Ez attól is függ, hogy ki milyen felfogású. Minket kilencedikben, tehát 14-15 éves korunkban is magázott az egykori magyar tanárom, mert úgy érezte, nincs annyira közvetlen viszonyban velünk, hogy jogosult legyen tegezgetni bennünket. De ha ez megnyugtat, én még a 21-et sem töltöttem be, mégis lenénizett egy 6 év körüli kislány pár hete, és a kínaiban, ahová rendszeresen járok, az egyik ott dolgozó közölte, hogy mindig össze kellene fognom a hajam, mert úgy 10 évvel fiatalabbnak látszom. :D

Másrészt a 30 évesek nem öregek, csak felnőttnek néznek ki.

2019. márc. 10. 11:31
 15/24 anonim ***** válasza:
45%

Akkor ponzozz le mindenkit, hiába akar neked segíteni valaki te olyan ember vagy pont mint én régen, magamnak való voltam,csak az volt a jó amit én mondok stb..

Mikor akartak segéteni azt hittem csak ki akarnak velem.... de rá jöttem hogy tényleg segíteni akartak.

Ne légy ilyen, mi értelme van szomorkodni csak el megy az idő fölödted de te tudod.

További sok sikert :-)

2019. márc. 11. 00:56
 16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó! Én nem pontozgatok senkit sem, nem kéne rám főrmedni.
2019. márc. 11. 05:38
 17/24 anonim ***** válasza:

Abban sem vagyok biztos hogy 30-nak nézel ki. Mi a rossz abban hogy egy felnőtt férfit magáznak? Nem csak öregeket szoktak magázni képzeld. A kisgyerekeket meg főleg arra tanítják hogy a felnőtteket magázni kell, ha nem ismerik.

Szóval mi a gond?

2019. márc. 11. 10:42
 18/24 A kérdező kommentje:

Szia! 

Nos ezt csak egy pár képpel tudnám igazolni hogy 30-nak nézek ki. Küldök két képet, de a hajam már nem ilyen, szval 1-2 éves képek

Itt vannak:

[link]

[link]

[link]

22F

2019. márc. 11. 10:52
 19/24 anonim ***** válasza:

Hát aki azt mondja hogy 30-nak nézel ki az hazudik. Én kb 20 év körülinek tippelnélek.

Ennyi idősen meg már nem gyerek az ember de nagyon is fiatal még.

2019. márc. 11. 11:19
 20/24 anonim ***** válasza:
Én kb 18-20 évesre tippeltem volna.
2019. márc. 11. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!