Gáz ha 22 évesen 30 évesnek nézek ki?
-Sokan a hangom alapján mondják!
-Sokan a kinézetre (nem öltözködésre) hanem maga az összkép. Öltözködésben nincsen semmi furcsaság. Sima farmer, sima póló stb....
Nálatok is van ilyen, hogy öregnek néznek? Mit gondoltok erről?
Normális választ ha lehet
22F
És ha gáz akkor hirtelen fiatalabb leszel? :D
Amúgy velem is így vannak, eléggé szar dolog. Alapból nem voltam soha jóképű gyerek, de mikor 20-on évesen egzisztencia nélküli 35-40 évesnek néznek, az nem annyira jó.
Most lettem 22 éves , és a boltban a pénztárnál többször magáznak , és emlékszem rá hogy akkor is magáztak amikor mentem személyit csináltatni 14 évesen (!!)
+ még pár éve a gyógyszerész is magázott , és pár hete a szemészetnél az orvos , az az már elég sok helyen , akkor mi lesz eztán? Mondjuk 4-5 év múlva.... Még a fiatal kisgyerekek is ,,csókolomot köszönnek"..... Azért az durva.
#4 Leírtam hogy nem a külső öltözködés alapján mondják, hanem maga az összkép (arc, láb, kezek) stb.... Egyébként is öregnek érzem magam. Lehet a reinkarnáció is közre játszik? Bár nem hiszek benne.
Esetleg mutass egy képet, mert ez szerintem nagyon szubjektív.:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!