Tapasztaltok ti is olyat, hogy valakivel beszélgetni tudtok neten sokat és sokszor kölcsönösen és jót, de a másik sose kezdeményezi magának a beszélgetésnek a kezdetét?
Ezt tapasztalom több évtizede... Kizárólag ilyen kapcsolataim vannak... Ha én nem írok, akkor a másik fél örökre, végérvényesen eltűnik életemből...
Ebbe belegondolni nagyon-nagyon szomorú...
Több mint húsz éve ismerkedek neten, írásban jól el tudunk lennni, régen volt olyan partner is, akivel e-mail-ben és papír alapú levelekben is értekeztünk, de amint én nem írtam, soha többet nem hallottam róla semmit... Ő magától soha sem kezdeményezett...
Minden kapcsolatom ide jut...
Másik kedvencem, amikor nekem nem ír vissza, de FB-n aktív és annak a postját lájkolta, oldalát lelkesítő szöveggel osztotta meg éppen, aki munkahelyről ki akarta rúgatni...
Viber-en is ugyanez van, meg az összes kommunikációs csatornán. :-(
Sokszor elgondolkodom én is: van -e értelme ezeknek a kapcsolatoknak... Látszólag ("nagyon látszólag") jó a kommunikáció, mindent meg tudunk beszélni, de mindig én érdeklődök a másikról, visszakérdezés soha nincsen, ha közlöm, hogy "nagyon rosszul vagyok, belázasodtam, le kell pihennem", másnap sosincs megkérdezve pl. hogy "hogy vagy?"...
A legnehezebb az volt, amikor kórhzba kerültem, tudták,mennyire félek a műtéttől és semmiféle reakció nem volt, próbaképpen nem írtam pár hétig ebben az időszakban és nem jött érdeklődő üzenet: "mi van velem"...
Nincsenek barátaim és lehet becsapom magam, hogy ilyen (virtuális) kapcsolatokkal szeretném pótolni az élő kapcsolatokat...
Találkozás se akar összejönni igazán ezekkel az emberekkel, mert én nagyon szívesen találkoznék...
# 1 voltam.
Én barátságokat akartam elsősorban az ilyen netes kapcsolatokból mindig, nem párkapcsolatot...
Az elmúlt sok, több mint húsz évi netes ismerkedésből egyetlenegy lett volna olyan, hogy (valószínűleg) tartottuk volna élőben is a kapcsolatot és időnként találkoztunk volna, de az illető külföldön kereste boldogulását... :-(
Velem osztárs (lány) csinálja ezt.
Suliba is együtt vagyunk ,hülyülünk minden.
De massangeren ha en nem irok rá akkor semmi...
De a reggel is így megy.
Nekem kel köszönnöm ÷s oda menni hozzá
Vagy nem leszunk egyutt.
Es kétlem ,hogy utál mert mindig elvagyunk utána , nevetunk stb. Tényleg látszik , hogy élvezi de egyébként én tartom életben a kapcsolatot.
(Nem járni akarunk , még tavaly én utasítottam vissza őt más indokból fogva .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!